Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Тест, който е 100 % верен: Най-големият ви недостатък в любовта

Тест, който е 100 % верен: Най-големият ви недостатък в любовта

Ако сте готови да погледнете малко в себе си, можем да Ви предложим тест, който ще ви разкрие собствените ви слабости в сферата на личния живот. Какви са вашите недостатъци и минуси в любовта? За да получите отговор, разгледайте тази картина като не я обмисляйте в подробности, и фиксирайте първия обект, който сте забелязали.

Какво видяхте?

Ето коя е твоята слабост в любовта? Кое видя първо?

Завързан мъж 

Ако първото, което си видяла, е завързан мъж между две дървета, то ти си конфликтна личност. Не се тревожи.

Това не означава, че ти влизаш в конфликт с всекиго и всичко. Ти често водиш битки в себе си, но трябва да можеш да намериш място и за любовта. “Ако не можеш да обичаш себе си, как ще обичаш друг?” – Ру Полю Толкова ти е трудно да приемеш себе си, силите и слабостите ти и всичко друго, че нямаш време да се обичаш. Битката за вътрешен мир не се печели лесно. Научи се да се уважаваш и се наслаждавай на живота.

Ограда

Ако си видяла ограда в полето, то най-голямата ти слабост е да се затваряш за околните. Това не означава, че си изгубена кауза. Страх те е от поемането на рискове, но така можеш да изпуснеш много в любовта. Свали преградата, за да можеш да се радваш на това, което ти се случва. Не бива да те е страх. Рискувай, за да спечелиш!

Лодка

Ако първо си видяла лодка и гнездо с яйца, твоето слабо място са високите ти изисквания, които никой не може да покрие. Важно е да знаеш какво искаш в любовта, но не трябва да е нещо, което не може да бъде постигнато. Ако промениш изискванията си, ще откриеш нови неща. Не е срамно да искаш семейство и човек, който да те обича, както и да преследваш мечтите си. Преследвай стремежите си, но нека идеалите ти за връзка и живот не бъдат недостижими.

Череп

Ако това, което си видяла първо, е образ на череп, ти възпрепятстваш шансовете ти в любовта с притеснението си. Прекалено притеснителна си и трябва да се отпуснеш, защото напрежението може да ти изиграе много лоша шега. Животът е хубав и трябва да му се насладиш. Не губи времето си и не изпускай любовта. Не се тревожи непрекъснато, защото винаги ще има нещо, което да те притеснява, но трябва да се научиш да се справяш с всички трудности. Научи се и да споделяш. 
 

От категорията