Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЗДРАВЕ » Ученичка загина заради телефон в банята

Ученичка загина заради телефон в банята

14-годишната Мадисън не можела и минута да изтрае, без да общува с приятелите си. Взимала със себе си телефона дори, когато влизала в банята.

И заплатила с живота си за това. Тинейджърката общувала непрекъснато през различните програми със своите приятели.

Затова не се замислила, когато решила да си вземе вана, с телефон у себе си. Не се сетила, че от зарядното все пак тече ток и си отишла по особено нелеп начин.

Вероятно в един момент телефонът се изтръгнал от зарядното и то попаднало във водата. Момичето било намерено от баба му, която забелязала, че внучката й има на ръцете си следи от изгаряне. За съжаление вече било късно и не успели да спасят живота на Мадисън. “Искаме тази трагедия да послужи за урок на други и да осъзнаят, че не могат да ползват мобилния си телефон в банята, особено, когато го зареждат”, казва приятел на Мадисън. 

В момента семейството на Мадисън събира пари за погребението й. Близките се надяват, че нейните приятели ще си вземат поука и няма да постъпват така безразсъдно.

От категорията