Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Още преди Нова година трябва да ги направите, за да имате късмет през 2019-2 ритуала, коиот носят успехи и пари

Още преди Нова година трябва да ги направите, за да имате късмет през 2019-2 ритуала, коиот носят успехи и пари

Още преди да е настъпила новата година е необходимо да се спасите от излишния “багаж” и да сте по-щастливи, като успеете през 2019 година.

Ефикасните ритуали преди Нова година ще помогнат за подобряване на финансовото  състояние и разрешаване на проблемите.

През следващата година всеки ще има възможност да осъществи плановете си и да стане по-богат и по-успешен, но сега е необходимо сами да се погрижите за бъдещето си.

Астролозите уверяват, че трябва да се отървете от някои неща още преди началото на следващата година, така че нищо да не ви пречи да продължите и да постигнете вашите цели.

Експертите предлагат най-силните ритуали преди Нова година, които ще ви помогнат да преодолеете проблемите и финансовите затруднения.

 

Силен ритуал как да се отървете от проблемите

Този прост ритуал ще ви помогне да се отървете от проблемите преди началото на 2019 г., което означава, че скоро ще можете да започнете живота си от нулата.

Необходимо е да се извърши седмица преди Нова година. За да направите това, запалете свещ пред себе си, вземете парче хартия и химикал. Помислете за проблемите, които сте имали през изминалата година. Запишете ги.

След това запалете листа с помощта на пламъка на свещта и кажете:

“Старата година си тръгва, тя взима проблемите ми. Новата година ще дойде и ще донесе добър късмет. Така както пламъкът изгаря хартията, така нека препятствията в моя път да изгорят. Давам сила на всяка дума.”

Когато хартията изгасне, съберете остатъците. Изнесете ги от дома си и ги погребете.

Този ритуал не свършва до тук. Непосредствено след звъненето на часовника, кажете: “Новата година е започнала и животът ми започва отново.”

Така че оставете старите проблеми през изминалата година и в бъдеще трудностите ще ви притеснят много по-малко.

 

Новогодишен ритуал за пари

Ако през изминалата година проблемите с парите не са ви давали спокойствие, можете да се отървете от тях сега. За това ще ви помогне

 

Новогодишния ритуал с мандарини.

Трудно е да си представим една Нова година без маса с мандарини, защото този плод не само прави трапезата по-ярка, но и привлича богатство и късмет. В Китай мандарините се наричат “златни плодове”, така че те най-често се използват за провеждане на парични ритуали.

Няколко дни преди Нова година, вземете килограми мандарини, а на 31 декември вземете най-голямата от тях. Обелете плода и го поставете пред вас.

Започнете да разкъсвате отделните елементи и да ги броите, сякаш броите пари, и след това кажете:

“Както много мандарини растат на дървото, нека и в портфейла ми да има толкова много пари.”

След това отделете един парче и изяжте останалото. Поставете малко парченце мандарина в портфейла си и го оставете там до 1 януари. Смята се, че миризмата на мандарини привлича късмета и парите, което означава, че ако използвате този портфейл една година, то парите ще дойдат в ръцете ви.

От категорията