Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Първите ни дама за пореден път показа стил и класа пред Първата дама на Полша (снимки)

Първите ни дама за пореден път показа стил и класа пред Първата дама на Полша (снимки)

Деси Радева беше отново безупречна във визията си и стила по време на приема на президента на Полша

Женска програма имаха първите дами на България и Полша, докато съпрузите им обсъждаха държавните дела. Десислава Радева заведе Агата Корнхаузер-Дуда в “Майчин дом”, където се запознаха с болницата и полската технология за ранна диагностика на рака на гърдата.


След това двете първи дами посетиха етнографския музей и разгледаха изложбата “Времена и хора”.
Накрая се присъединиха към съпрузите си в Полския културен център, където Румен Радев и Анджей Дуда откриха изложба, посветена на 100-годишнината от възстановяването на независимостта на Полша и 100 години от установяването на дипломатически отношения между Полша и България.


Президентът на Полша Анджей Дуда бе на официално посещение в България на 27 ноември по покана на държавния глава Румен Радев.


Двамата обсъдиха задълбочаването на двустранното икономическо и инвестиционно сътрудничество, партньорството на България и Полша в ЕС и НАТО, регионалното сътрудничество и взаимодействието в сферата на сигурността.

От категорията