Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Всичко е ясно! Ето какво ще се случи на финала на Биг Брадър!

Всичко е ясно! Ето какво ще се случи на финала на Биг Брадър!

Никита фаворитка на зрителите, във врата й диша Уош

Никита Джонсън май ще се окичи с голямата победа в този сезон на БИГ Брадър. Такова е предположението на хора близки до кухнята на сеирджийското шоу. Тя е най-номинира от съквартирантите, но  нейния зрителски вот е най-висок.

На крачка от нея е сина на актьора Иван Иванов – рапъра Стефан.

Който е по-известен с псевдонима си Уош МС.

Очаква се следващия понеделник двамата да останат за финала. Мис Джонсън вече има една победа зад гърба си през 2015 година. Уош МС пък пак се радваше на зрителската любов когато участва в риалите формата през 2014.

Интересен факт е, че тази година за Големия победител няма да има награда. Ще получи единствено плакет. На който ще пише „Любима звезда на България”. Това се случва заради предварително раздадените големи хонорари на съквартирантите.

Никита се съгласила да влезе в Къщата на Големия брат за най-скромен хонорар тъй като статута й не бил толкова звезден като на другите участници. Във финансово отношение обаче тя била най-обезпечена от останалите. Тя притежава клиника за козметика и още студио за татуси в Швеция, предават от retro.bg.

Иначе тя е родена в София. Но още на 2 години заживява в Сибир където се намират баба и дядо й по майчина линия. Майка й била с тежко онкологично заболяване и прекарала известно време в санаториум.

Когато Никита навършила възраст за училище се върнала в България и завършила образованието си в столицата. След като станала пълнолетна заминала за Швеция. Там срещнала бащата на сина си. С когото отдавна са разделени. А повече от пет години живее с Боби Ръгбиста на семейни начала.

От категорията