Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Огромна новина от семейството на Иван Ласкин и Алекс!

Огромна новина от семейството на Иван Ласкин и Алекс!

Трудният период за Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин най-после приключва и то не как да е, а с празненство. Актьорското семемейство днес отбелязва 8-я рожден ден на дъщеря си София.

Второкласничката, въпреки че е рожденичка, все пак била на училище, но със сигурност щяла да има купон, голяма торта и подаръци.

Майка и Александра не пропусна да изрази обичта си към нея и й посвети трогателно послание.

„Честит рожден ден мила моя София !!! Обичам те безкрайно! Както казваш ти мило мое дете:

„Обичам те колкото са рибките в морето и звездичките на небето! Нека Господ те дари със здраве, щастие и късмет! Сбъдвай всяка твоя мечта и покорявай върхове! Радвай се, мечтай , лети!“, написа водещата на дейли епизодите на „Биг Брадър“ в личния си Фейсбук профил.

Татко Иван обаче тази година не спази традицията да поздрави щерка си в социалните мрежи. Припомняме, че последните няколко месеца бяха изключително тежки за актьора, който първо загуби баща си, а после влезе в болница, където полежа почти месец заради тромб в крака и последвалите усложнения, пише Пик. В момента обаче Ласкин бил добре и се лекувал в домашна обстановка.

От категорията