Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Златка съсипа Благой с тази изцепка! Бившата му е бясна, дечица ридаят за баща си!

Златка съсипа Благой с тази изцепка! Бившата му е бясна, дечица ридаят за баща си!

Златка за бившата жена на Благо: “Тя е такова зло”

Отдавна се знае, че Благой Георгиев има проблеми с бившата си жена и майка на две от децата му – Христина Витанова.

Обаче неговата настояща половинка Златка вместо да не влошава отношенията им относно комуникацията с наследниците му Йоана и Давид, тя попари шансовете на Джизъса да ги види или чуе, пише HotArena.

Снощи Биг Брадър съобщи нова мисия на съквартирантите, чийто успех е изключително важен за тях. Ако спечелят, те ще имат възможност да проведат разговор с най-близките си хора.

Златка заяви, че иска да чуе родителите си.

Любопитно ѝ е да разбере дали с участието си във формата им е дала повод да се гордеят с нея, тъй като в миналото ги е разочаровала доста пъти с действия, с които ги е накарала да се срамуват.

Благо пък заяви, че много иска да се чуе с децата си, защото много му липсват. Това даде началото и на емоционален разговор между двойката, в който Райкова го попита какво мисли, а той ѝ отвърна: „Тя няма да ми даде да ги чуя“, като имаше предвид бившата си жена Христина Витанова – майката на първите му две деца Йоана и Давид. След това бившата плеймейтка отсече: „Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че…“. Тези нейни думи съвсем отрязаха шансовете на Благо да се чуе с децата си.

Запознати със ситуацията спекулират, че Витанова не позволява на малките дори да гледат представянето на баща им в шоуто.

Причините за отказа на Христина децата да доближават Благой са доста. Това най-вече се дължи на честите смени на партньорките на Джизъса, а това със сигурност би объркало децата и психиката им.

Все пак историята помни, че докато беше с Есмер в Русия, Хриси позволи няколко пъти на децата да пътуват до там, за да бъдат и с баща си. Витанова дори даде зелена светлина на малчуганите да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им. Изглежда отношенията на някогашната двойка се е влошила още повече след появата на Златка Райкова в живота на бившия футболист.

От категорията