Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Ако сте Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде ден за любов, Близнаци, Везни и Водолей, петък ще бъде един уникален за вас ден

Ако сте Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде ден за любов, Близнаци, Везни и Водолей, петък ще бъде един уникален за вас ден

В петък ще повлияете положително на негативно настроена жена, като ѝ вдъхнете надежда и вяра в живота. В петък ще трябва да се борите с негативни влияния, опити за измама или манипулация и като успеете, това ще се превърне в един специален ден за вас. 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък по един или друг начин нови хора ще влязат в живота ви.

Петък вещае срещи и събирания от всякакъв характер.

Днес ще имате важен ангажимент или разговор с млада жена.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък е време за уреждане на някои ваши финансови дела. Днес ще получите важна за вас информация свързана с пари. Изненадите днес по някакъв начин ще бъдат свързани с пътуване или с хора от близо и далеч. 

 

Ако сте родени Под знака на Близнаци, Везни или Водолей, петък може да се окаже един уникален за вас ден. Бъдете отворени да приемете всякаква информация или предложения. Не търсете конкретен смисъл във всичко, което ви се случва днес. Вашия поглед върху бъдещето ще бъде ограничен, за това следвайте естествения ход на събитията. Дори да преживеете някаква загуба,  причината за нея ще се крие в едно бъдещо добро. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде ден за любов, за нови запознанства и романтични срещи. Не пренебрегвайте професионалните си задължения, тъй като обстоятелствата ще ви помогнат за техния успешен завършек. В петък преди всичко ще имате възможност за приятни преживявания в личен план. 

От категорията