Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази (СНИМКИ)

Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази (СНИМКИ)

Бащата на малкото, 3-годишно момиченце Жозефин Булубенчи все още не може да се съвземе от най-страшната гледка – окървавената си дъщеричка, която лежи безжизнена на земята. Детето е убито по особено жесток начин от вуйчо си. 

Русокосото момиченце от американо – румънско семейство умира в болница в Кентъки ден, след като е брутално нападнато. Жозефин е била заклана от вуйчо си в детската стая, където били братята и сестрите й.

 

Бащата на детето чул викове през бебефона и хукнал към стаята, но вече било късно. Видял ужасяващата гледка – малката Жозефин била с прерязано гърло, а над нея – вуйчо й. 

Според британския вестник Metro убиецът Емануел живеел със семейството, до момента не е ясно какво го е накарало да извърши бруталното престъпление. 

Родителите на Жозефин – бащата Бени и майката Симона публикуваха във Фейсбук трогателна снимка от последния ден на детето си, на която държат ръчичката му. На страницата GoFundMe в момента се събират пари за превоз на тялото до Мичиган, където то да бъде погребано.

От категорията