Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Извънредно: Откриха мъртъв шефа на КАТ Казанлък!

Извънредно: Откриха мъртъв шефа на КАТ Казанлък!

Изчезналият шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов е намерен застрелян, потвърдиха от МВР. За момента /13,35 часа/ не се съобщава категорично дали е бил застрелян или се е самоубил, но първоначалната версия е за самоубийство. 

Оръжието е било открито до Николов.

Информацията за изчезването му беше разпространена в четвъртък.

Той е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Именно тя подала сигнал за изчезването му. Оказа, че липсва служебното му оръжие от касата.

 Проведени са разговори с негови близки и познати.

 По-рано тази сутрин стана ясно, че изчезналият началник на КАТ – Казанлък Тодор Николов е имал сърдечни проблеми, предстояли му прегледи и те са били причина за промяна на поведението му през последните седмици. Това стана ясно от думите на началника на районното управление на МВР в Казанлък Стойчо Крачолов, който говори пред bTV.

Той отрече да е имал служебни проблеми.

От вчера полицаи от районното управление в Казанлък са обходили всички маршрути, за които има данни, че могат да бъдат посетени от Николов. Ще бъдат проверени и всички камери на входовете и изходите на града.

Николов е обявен за издирване, включително автомобилът и служебното му оръжие.

От категорията