Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » СНИМКА показа как позлатиха внучето на скандалния Ценко Чоков!

СНИМКА показа как позлатиха внучето на скандалния Ценко Чоков!

Невръстното внуче на скандалния екскмет на врачанското село Галиче Ценко Чоков се оказа горд наследник на дядо си. Това става ясно от снимки, публикувани от родата му в социалните мрежи.

На един от фотосите на момченцето – Цветелин, което е кръстено на дядо си и баба си, се вижда, че то е с масивна златна гривна.

Оказва се, че невръстното внучето на Чоков е позлатено от всякъде.

Макар и да е само на 3 месеца и половина, бебето вече носи гривна от благороден метал на ръчичката си. Бижуто е от серията „бебешки накити“, които са особено актуален моден аксесоар сред пеленачетата през последните години. 

Гривната на наследника на фамилията Чокови е с интересна плетка на синджирчето, което по средата е прекъснато от правоъгълна пластина. На плочката е изписано името на момченцето – Цветелин. 

Мъникът се появи на бял свят в началото на септември. Първородното внуче на бившият кмет на Галиче поема първа глътка въздух, докато дядо му е в ареста.

Цветелин е горд наследник на Чоков като се има предвид, че преди да бъде прибран зад решетките, дебелите златни ланци бяха знак за просперитет и запазена марка за скандалния селски управник. Ценко Чоков носеше в ежедневието си поне по няколко дебели вериги от благороден метал на врата си. По купони се появяваше с поръчкови огърлици на известни бижутерски марки.
 

От категорията