Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Десислава Радева разкри автора на ослепителния дантелен тоалет, с който блесна в кралския дворец в Йордания (СНИМКИ)

Десислава Радева разкри автора на ослепителния дантелен тоалет, с който блесна в кралския дворец в Йордания (СНИМКИ)

Прекрасната рокля, с която съпругата на президента Румен Радев – Десислава, се появи в кралския дворец в Йордания, е дело на българската дизайнера Невена Николова.

Както съобщи, Десислава Радева прикова всички погледи към себе си в стилна дантелена рокля в цвят екрю. Домакинята й кралица Рания, известна с изтънчения си вкус, също се появи в много изискан тоалет от две части: бежова пола с дължина малко под колената и лилаво сако с колан.

„Nevena, за пореден път – благодаря ти!”, написа часове след срещата госпожа Радева и постна две снимки от събитието, на които е в компанията на кралицата.

Между другото, не за първи път Радева се доверява на талантливата дизайнерка. Нейно дело е синзо-зеленият тоалет, с който първата дама се появи на приема за 3 март.

Младата жена има много известни клиенти по цял свят. Тя живее в Лондон и успя дори да покори дамите, близки до кралското семейство. С нейни тоалети бяха облечени някои от гостите на сватбата на по-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа.
 

От категорията