Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Крахът започна след отвличането. Немислимата беда сполетя някога крупния бизнесмен Киро Киров

Крахът започна след отвличането. Немислимата беда сполетя някога крупния бизнесмен Киро Киров

Отвличането от „Наглите“ било фатално за бизнеса на Киро Киров

Бизнесменът Киро Киров, който бе похитен от бандата за отвличания „Наглите“ и прекара дълго време в плен, преди синът му да плати откуп от половин милион евро за живота му, обяви окончателен фалит – пише в. „Уикенд“.

Преди седмица дългогодишният вносител на строителна техника остана без заведението си „Снейк“ в жк „Люлин“, след като банка влезе във владение на имота – отбелязва изданието.

Близки до семейството разкриха, че още преди 2 години синът Иван взел решение да преструктурира бизнеса и за целта теглил огромен кредит.

Той заложил бизнес сградата „Киров“, както и прилежащото към нея заведение „Снейк“ в банка, като сключил договор, според който може да ползва обектите, но под наем. Впоследствие обаче нещата не потръгнали по мед и масло и след просрочени плащания от финансовата институция взели решение да изгонят бившите собственици и настоящи наематели.

Така в навечерието на 80-ия си рожден ден Киро Киров, който от началото на 90-те години на миналия век развива едър бизнес, вече не развива никаква търговска и стопанска дейност. Малко утешение за популярния бизнесмен е фактът, че той съумя да се възстанови физически и психически след преживения шок при отвличането. Според думите на сина му Иван бизнесът тръгнал надолу след похищението на татко му.

От категорията