Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » За това се мълчи! Нещо страшно се случва в семейството на Гала и Стефан след разстрела на племенника Георги

За това се мълчи! Нещо страшно се случва в семейството на Гала и Стефан след разстрела на племенника Георги

Гала неутешима и съсипана след убийството на племенника си, предаването й върви на запис

Гала и половинката й Стефан преди няколко дена се върнаха от Щатите където бяха на погребението на сина на брата на блондинката.

Както стана ясно вече младежът Георги Пенев бе застрелян от полицай по време на адресна проверка.

От мястото където живеел 23 годишният мъж подали сигнал за недопустимото му поведение.

Служителите на реда се натъкнали ма мъж, който се бил барикадирал на втория етаж на сграда, в която живеел.

Трагичния инцидент станал на 10 декември в предградието на Бъфало.

Повиканите полицаи и пожарникари направили неуспешен опит да го измъкнат от вътре. Младежът не отворил доброволно врата, но в последствие излязъл навън и погнал полицейските служители с нож. Пенев имал по себе си рани от нож, които кървели и по гърдите му се стичала кръвта му.

Той приклещил единия от полицаите на пътеката пред къщата. Според информация, съобщена официално от полицията униформения му извикал да спре. Неподчинението на Георги го накарало да изстреля куршуми в тялото му. Вследствие на законната  самоотбрана племенникът на Гала починал. Говори се, че Пенев е бил забъркан в занимание с упойващи вещества.

Когато се върнала от Америка съсипаната Гала споделила с колегите си от екипа, че сина на брат й бил изключително слънчево момче, пише hotarena.net.

Докато Стефан и Гала бяха в САЩ „На кафе” се водеше от Патрашкова. А от вчера предаването тече на запис, разкриват от екипа на опечалената блондинка.

От категорията