Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » България замря в мразовитата събота. Преди 2 мин Христо Мутафчиев през сълзи съобщи, че Иван Ласкин е

България замря в мразовитата събота. Преди 2 мин Христо Мутафчиев през сълзи съобщи, че Иван Ласкин е

Лекарите във Военномедицинска академия се грижат за Иван Ласкин. Това заяви шефът на артистите Христо Мутафчиев, който е и един от най-близките приятели на Ласкин, пише Пик.

Както е известно, Иван Ласкин е в болница отпреди Коледа заради тежко заболяване на черния дроб. По желание на близките на актьора от болницата не дават никаква информация за медиите.

„Не мога да ви кажа нищо повече от това, което биха могли да ви кажат лекарите, които се грижат за него – заяви Христо Мутафчиев. – За момента това, което мога да кажа е, че лекарите във Военномедицинска академия се грижат за него. Това е всичко, което към момента мога да кажа по темата”.

Близки и приятели на Иван Ласкин не спират с подкрепата си за съпругата на актьора Александра Сърчаджиева, отправяйки молитви и пожелания за добър изход от ситуацията.

От категорията