Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » По-добре да не знаехме! Нептун се намира в Риби и Алена предсказа чудовищни неща за 2019! Цяла България ще бъде

По-добре да не знаехме! Нептун се намира в Риби и Алена предсказа чудовищни неща за 2019! Цяла България ще бъде

Алена разкри какво можем да очакваме през настоящата година

Топ астроложката Алена сподели в ефира на бТВ какво ни очаква през тази година. Тя е убедена, че няма да се разминем с бедствия и катаклизми, които ще са плод на нашето недоглеждане.

Алена прогнозира, че тази тенденция ще се запази до 2025-а година, тъй като до този период планетата Нептун се намира в зодиакалния знак Риби. Това предразполага към бури и наводнения.

След това се очакват години с пожари.

Юпитер и вибрацията на числото 3 определят миролюбиви отношения и разбирателство, убедена е Алена. Тя съветва да обмисляме добре думите си. Тъй като една неразбрана дума може да предизвика истинска война, особено ако не се извиним след това.

За 2019-а година водещи са думите вяра, агресия и кариера. Според Алена не трябва да се пренебрегва връзката между тях. Вярата ще е водещ фактор. Но в момента, в който тя изчезне, на нейно място ще се появи агресията. Избухналата агресия застига не само личния, но и професионалния живот на човек.

Астроложката съветва огнените знаци да премерят думите си. Земните знаци и тази година ще запазят своята аналитичност и стремежа си да подредят живота на другите. Водните знаци ще станат обект на нападки. Но според Алена те сами са ги предизвикали. Въздушните зодии ще бъдат устремени към неизвестното.

От категорията