Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » КРАЙ! Деси Банова лъсна в непростимото! Вижте кой мъж върти тайно зад гърба на Плевнелиев, та това е самият

КРАЙ! Деси Банова лъсна в непростимото! Вижте кой мъж върти тайно зад гърба на Плевнелиев, та това е самият

Росен Плевнелиев не знае за тайните срещи на Деси Банова

По-малко от година след като заряза бащата на дъщеря си Йоанна, Деси Банова сключи брак с Росен Плевнелиев.

В началото на есента синоптичката дари бившия президент със син и двамата вече са истинско семейство. Заедно с тях живее и дъщерята на Деси – Йоанна, която плод на любовта й с бизнесмена Иво Граховски.

Преди дни настоящата госпожа Плевнелиева се е срещнала с бившия си.

На срещата присъствала и тяхната дъщеря. Очевидци споделят, че двамата родители изглеждали като истинска двойка и нищо не издавало, че връзката им е приключила.

Запознати споделят, че напоследък Деси Банова се среща често с Иво. Росен Плевнелиев няма нищо против телефонните й разговори с него, но не бил запознат със срещите им.

Съпругата му решила да се вслуша в съветите на психолози. Специалистите я посъветвали да се среща възможно по-често с бившия си и то в компанията на тяхната дъщеричка, за да не се чувства изолирана, пише “Ретро”. По този начин тя едновременно ще получава внимание от двамата си родители.

Деси Банова не ограничава бившия си в срещите му с тяхната дъщеричка. Той може да я вижда винаги, когато пожелае. Синоптичката не го ограничава в това, тъй като все още има угризения, че го заряза заради Плевнелиев. На Иво му било много трудно да й прости. Но за разлика от него, родителите му не желаят да виждат Банова дори и на снимка.

От категорията