Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Съкрушителни снимки от изпращането на Ласкин. (снимки)

Съкрушителни снимки от изпращането на Ласкин. (снимки)

Много болка и страдание, покланяме се и ние пред таланта на големия актьор!

Аня Пенчева и Ники Кънчев бяха едни от многото хора, който днес бяха пред храма „Свети Седмочисленици” в столицата, за да си кажат последно сбогом с актьора Иван Ласкин, който почина пред дни.

Първи СНИМКИ в от поклонението пред Иван Ласкин  Бившата половинка на журналиста Сашо Диков не пожела да коментира голямата трагедия. Аня Пенчева, Снимка: Георги КОЛЕВ, Радио- и телевизионният водещ Ники Кънчев, който заедно с опечалената съпруга на Ласкин – Александра Сърчаджиева, заедно водеха БИГ и ВИП Брадър, едва свържа сълзите си.

„Той беляза цяло едно поколение – поколение, което израсна при едни други обстоятелства.

Сбъдна мечтата на българина да пътуват, да видят други светове. Дори в тази си роля той беше затворник.

Той остана пленник на прехода, искаше да каже много неща и ги казваше“, спомни си Кънчев, който преди дни се сбогува по уникален начин с Ласкин.  „Голяма загуба. Една градска легенда, едно момче на купона, едно готино момче, всички мадами и момичета си падаха по него“, каза още Кънчев през сълзи.

Репортер на видя как съкрушената вдовица на Ласкин – Александра Сърчаджиева, обляна в сълзи и цялата облечена в черно, е плътно до ковчега на съпруга й. Редица близки, приятели и колеги поднасят съболезнованията си на опечалената актриса и водеща
 

От категорията