Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Транспортният бос се разпя и изсипа кирливите ризи на Мегз! Дизайнерката няма прошка! Видео!

Транспортният бос се разпя и изсипа кирливите ризи на Мегз! Дизайнерката няма прошка! Видео!

Транспортният бос Румен Рончев излезе със скандални твърдения за дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. Бизнесменът, който е заподозрян за застрахователна измама, разкри, че Коко Шанел от Раковски се е самонастанила в офиса му. Нещо певече – тегли авоари от банковите му сметки.

“Докато аз съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми.

В момента на задържането ми тя се възползва и прехвърля дялове на моите фирми, към нейната фирма.

Не мога да кажа как е замислена тази схема… Случаят с колата… Явно някой трябва да опере пешкира.

Аз се чувствам нагласнен, аз съм като чувствам поставен тук, като куче съм тук, залък не съм слагал в устата си. Чувствам се смачкан. Самонастанила се е в офиса ми в момента, не пуска баща ми, не пуска жена ми, наела е СОТ без мое знае. Тегли пари от мои банкови сметки”, заяви Рончев в съда, където днес се гледа мярката му за неотклонение. 

В кулоарите съпругата на бизнесмена Зорница Рончева, заяви, че Мегз в момента не му е никаква, но са имали любовни взаимоотношения, уточнява “Трафикнюз”. Според Зорница мъжът й е натопен, а в момента дизайнерката се опитва да придобие 51% от семейните фирми.

Рончев е заподозрян за застрахователна измама, като преди два дни бе викнат на разпит и незабавно след това арестуван. Обект на престъпление в джипът “Мерцедес” G на Миглена Каканашева. Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба. Според прокурора има достатъчно основания да се счита, че транспортният бос е съпричастен към застрахователната измама в особено големи размери, но по думите на Рончев Мегз се опитва да го натопи.

“Чувствам се измамен от г-ж Каканашева, това е измамна схема, която е направена преди 3-4 месеца. Напълно невинен съм. Аз коли не крада, купувам си коли, имам автопарк за половин милион”, заяви още Румен Рончев.

От категорията