Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Силвия Лулчева бясна: Някои хора се опитват да си чешат остроумието на гърба на смъртта на Ласкин!

Силвия Лулчева бясна: Някои хора се опитват да си чешат остроумието на гърба на смъртта на Ласкин!

Всяка една раздяла е тежка, никой не беше подготвен. Не се умира на такива години. Това обяви в предаването „Тази събота” по bTV актрисата Силвия Лулчева по повод смъртта на Иван Ласкин, който почина преди седмица на Богоявление.
 
В последните години тя и семейството ѝ прекарвали лятото на Бяло море заедно с Ласкин и Александра Сърчаджиева.

„Както дъщеря ми много болезнено отбеляза, тази маса скоро ще остане много празна“, каза Лулчева. По думите й още по-болезнено е, че някои хора се опитват „да си чешат остроумието” на гърба на смъртта.
 
„Седмицата започна с тежка диагноза – светът се събуди с температура минус един Иван“, каза актрисата, която беше близка със семейството на Ласкин.
 
„Да сведем глави, да се смирим, да простим. И да благодарим на вселената, че все пак ние е дала възможност да си общуваме, да се смеем, да бъде забавно. Той можеше и знаеше как“, призова емоционално звездата от „Столичани в повече“.
 
Силвия Лулчева репетира две нови пиеси в „Сатиричния театър”.
 
„АКТриса – „акт“ означава „действие“, един актьор трябва да действа. Той трябва да работи, това е дюкян, който не бива да се затваря. И машината винаги трябва да бъде много добре смазана от някакъв нов проект, нещо, което тревожи мисълта ти, нещо, което те проверява“, коментира още актрисата.
 

От категорията