Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Вече всичко е ясно! Вижте кой е новият фаворит на Слави Трифонов и какво ще намаже той!

Вече всичко е ясно! Вижте кой е новият фаворит на Слави Трифонов и какво ще намаже той!

Слави Трифонов замени Виктор Калев

Слави Трифонов развърза кесията. Тв водещият си намери нов фаворит след раздялата си с Виктор Калев.

33-годишният актьор Димитър Иванов от Димитровград, които участва в кастингите за нов актьор в „Шоуто на Слави“, впечатли много силно Трифонов.

Слави обяви, че го изпраща на обучение в Америка, финансирано лично от него, за да се самоусъвършенства.

А след завръщането на Димитър щели да договорят участието му в шоуто и щели да подпишат договор за работа, пише ХотАрена, позовавайки се на „Уикенд“. Оказва се, че Димитър е единственият вентролог, който умее да говори, без да движи устните си. Кукловодът, който се изявява на сцената на столичния куклен театър, шашна Трифонов с артистичните си умения.

Въпреки огромния наплив за звездна слава, екипът на Слави бе впечатлен само от няколко изяви. Журито в състав Слави, Иво Сиромахов, Филип Станев, Евгени-Димитров-Маестрото, си харесали няколко човека, но очаквали появата на професионален актьор, който да ги впечатли толкова много, че Трифонов веднага му да предложи договор за работа.

Димитър успя да изненада Дългия с етюд с кукла, която бе нарекъл Бай Тъньо. „Имаш всички характеристики да направиш уникално шоу“, похвали го Слави и полюбопитства къде у нас има подобна школа. Оказа се, че в България няма такава. Димитър изкарал курсове по Скайп. Единствените му шансове да усъвършенства уменията си били в чужбина. Трифонов призна, че е гледал в интернет уникални умения на вентролози.

Финансиране

„Добре, аз ще те финансирам. К’во ме гледаш? Приличам ли ти на човек, който се бъзика?Провери къде, как и за колко време има такива курсове. Аз ще те финансирам да отидеш, ще ти платя пътя до там, да живееш там, ще ти платя да се учиш, за да може като се върнеш, да си първият българин, който прави това уникално нещо. Ще ми е кеф да се случи нещо подобно в България. Ей затова ще го направя“, каза Слави.

Димитър изобщо не се колебал дълго, тъй като такъв шанс се давал веднъж в живота и веднага проверил за такива курсове. На следващия ден звъннал на сценаристите, каквато била уговорката му с Трифонов, за да потвърди желанието си да отпътува на разноските на шоумена.

Престоят му в чужбина щял да струва около 900 долара за път, 4000 за обучението и 1200 долара за квартира. Общо за всичко Трифонов трябвало да даде близо 12 500 лева.

От категорията