Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Изненада всички! Първи думи на Наталия Гуркова след убийството на Джордже! Красавицата реши да

Изненада всички! Първи думи на Наталия Гуркова след убийството на Джордже! Красавицата реши да

“Мис България” 1998 Наталия Гуркова се завръща в светa на шоубизнеса след почти 10-годишно отсъствие.

Новият проект на режисьора Стилиян Иванов и Гуркова е онлайн предаване, което ще носи името “Те са!”.

Потребителите ще могат да следят епизодите от 1 февруари в YouTube и социалните мрежи.

Всяка седмица в 24 минути предаването ще представя знакова за България и света личност или тема, пише Дир.

бг. Епизодите ще бъдат субтитрирани на английски език.

Наталия и Стилиян обещават да търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневяряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите… Някои от изданията на формата ще разглеждат и теми, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората…

“Те са!” е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда – работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта…”, анонсира Гуркова.

Това бе първият пост на манекенката в Инстаграм след смъртта на мъжа й. Съпругът на Наталия Джордже Михалевич бe застрелян на 24 септември миналата година в град Бедфордвю в ЮАР. Свидетели разказаха, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, след което са избягали. Извършителят на убийството все още не е заловен.

От категорията