Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Лекар е дал страшна диагноза на Слави Трифонов!

Лекар е дал страшна диагноза на Слави Трифонов!

Странни болести измъчват шоумена Слави Трифонов

От години здравословното му състояние е повод за всевъзможни спекулации – пише в. „Уикенд“. На шоумен №1 у нас са били приписвани куп фатални диагнози, които за радост са се оказали фалшиви. Дългия дори е признавал в биографичната си книга, че е планирал да се самоубие, след като научил, че е тежко болен – отбелязва изданието.

За щастие, оказа се, че лекар му е лепнал грешна диагноза.

Дори тези, които го недолюбват, бяха впечатлени от разтърсващата му изповед, оценявайки куража му да разкаже за най-големите перипетии, през които е преминал досега. По примера на световните звезди Слави Трифоновискал да даде надежда на хората, че никога не бива да се предават.

Камен Воденичаров разказва случка, свързана със здравословното състояние на Дългия. По време на турне Слави получил силна паник атака, докато шофирал. Учиндолецът помислил, че умира, защото му станало лошо от силното сърцебиене. Камен обаче го закарал в близка болница, където с медикаменти преодолели ситуацията.

В автобиографичната си книга Слави Трифонов разказва, че бил готов да сложи край на живота си, след като през 90-те му поставят тежката диагноза множествена склероза. Диагнозата впоследствие се оказва грешна – доказват го изследванията на други лекари.

„Какво мога да направя срещу този доктор? Нищо! Проблемът е не само професионален, но и морален“ – гневи се Дългия.

От категорията