Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Наближава мощна вълна на 21-ви януари при Лунното затъмнение – очакват ни неочаквани събития и големи обрати

Наближава мощна вълна на 21-ви януари при Лунното затъмнение – очакват ни неочаквани събития и големи обрати

Наближава мощна вълна на 21-ви януари, когато ще има пълно Лунно затъмненение. Тогава Слънцето ще навлезе в Тропически Водолей, а Юпитер и Венера “ще се целунат”, образувайки съвпад.

Затъмненията внасят мощен импулс, който носи със себе си неочаквани промени в различни сфери.

Под техни влияния са вероятни събития, които да ни извадят от зоната на комфорт, заставяйки ни да погледнем на обстоятелствата с нов поглед, с по-свежо възприятие, да изоставим старото и да се захванем с нови дела.


Не е необходимо да се плашим и да изпитваме страхопочитание към подобен род явления.

Периодите на Лунни затъмнения са подходящ момент за приключване на нещо, с което искате да се разделите окончателно в живота си, с някой вреден за вас навик, който ви държи в ниските емоционално-инстинктивни прояви на вашата природа, и ви дърпа към миналото. В този конкретен случай, затъмнената Луна в Лъв ще е в съвпад с Раху – Северния Възел – Главата на Дракона – символ на еволюционното движение нагоре по спирала на Живота, а Слънцето в знака Водолей – знакът на Истината, на всичко ново, освобождаващо, оригинално, ексцентрично ще е в съвпад с Опашката на Дракона – Раху.

При Пълнолунието се засягат отношенията между хората. Като с прожектор ще бъдем осветени и ще се забележи онова, което е било скрито. Това ще ни даде възможност да погледнем по-обективно на личните отношения, да премахнем ненужното, да установим колко е важно да успеем да дадем свобода на връзката, колко е важно да бъдем приятели с любимите си и да бъдем по-компромисни.

Наистина прекрасна възможност за приключване на остарели модели на мислене, поведение. Тази свещена опозиция на младото Слънце във Водолей съвпад Кету и напълно затъмнената Луна в Лъв съвпад Раху, ще повдигне и темите свързани с любовта и приятелството. Къде са границите между двете, ще внесе яснота през възможни трусове по въпросите:

Какво бъдеще имат любовните отношения в които съм, имат ли въобще такова?

Ние приятели ли сме или любими, и любовници?

Тесните пътеки на Егото, тщеславието, гордостта, честолюбието срещу широките друмища на готовността за безлично служене в името на по-голямото цяло.

Любов, деца, лично творчество и себеизява, работа с чужденци и чужбина, излизане извън собствените ни граници, и границите на установеното, и познатото.

Подсъзнателните нужди срещу съзнателната воля и тяхната интерграция в нашия живот.

Обръщаме внимание, че затъмнената Луна ще е в квадрат с Уран, което ни насочва към неочаквани събития, освобождаване на напрежение, като гръм от ясно небе. Очакват ни дълбоко трансформиращи преживявания. Прекрасният съвпад между Венера и Юпитер ще помага, но и с него трябва да се внимава, защото е ранен от Нептун – планетата на илюзиите, и самозаблудите.

От нас ще се иска вътрешен център, фокус и присъствие в настоящия момент.

От категорията