Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Няма да повярвате какво откри Биляна Йотовска на плажа

Няма да повярвате какво откри Биляна Йотовска на плажа

Откакто е на почивка на Филипините фитнес иконата Биляна Йотовска не спира да смайва с екзотични фотоси. Тези дни красавицата и съпругът й Митко обаче, се натъкнаха на истинска жива находка по плажната ивица, в която се влюбиха от пръв поглед.

Ако си мислите, че това е някой ефектен корал или мида, с каквито със сигурност ивицата изобилства, или пък загубено бижу, ще сбъркате. Онова, което една от най-красивите звездни двойки у нас „откри”, бе… собствената им дъщеря, облечена като русалка.

„Намерихме истинска русалка”, побърза да сподели с усмивка на всички в социалните мрежи Биляна, публикувайки ефектната снимка на дъщеря си Никол, която макар да е още мъничка, позира досущ като истински модел.Самата Биляна също не спира да запечатва моментите, които спират дъха й.

Малко преди малката Никол да влезе в образа на красива русалка пък, родителите й я водят на тайнствен плаж в Ел Нидо, където вкусни кокосови орехи са на ръка разстояние./

От категорията