Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Любимият на Емилия си купи кола за половин милион!

Любимият на Емилия си купи кола за половин милион!

Любимият на Емилия си купи кола за половин милион

Любимият на Емилия се фука с ултраскъп автомобил. Жорж Башур подкара Майбах. Цените на този тип автомобили започват от половин милион лева, а с екстрите цената може да набъбне двойно.

Преди дни Жорж Башур беше засечен от папараците на „България днес“.

Той паркира лъскавото возило пред един от топ хотелите в столицата.

Впечатление прави, че той не разчита на личен шофьор, а управлява сам колата си. Но за сметка на това ползва услугите на гардове, които се придвижват след него в лъскав джип.

След като любимият на Емилия паркира Майбаха си, един от гардовете му отвори врата, а другият пазеше гърба му, докато той влизаше в хотела. Там Башур съпроводи свой приятел до рецепцията, след което се отправи към паркирания автомобил.

Впечатление прави, че арабският бизнесмен е в добро настроение, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

През май месец миналата година Жорж Башур преживява ужасяваща трагедия. Той загуби сина си при автомобилна катастрофа. Но любовта с Емилия му даде сили да продължи напред. Месец след жестоката трагедия двамата узакониха връзката си. Напук на зложелателите любовта им оцеля дори след жестокия удар на съдбата и двамата доказаха, че чувствата им са по-силни от всичко.

От категорията