Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КУЛТУРА » Започна годината на Свинята според китайския зодиак. Три зодии трябва много да внимават!

Започна годината на Свинята според китайския зодиак. Три зодии трябва много да внимават!

2019 е Година на свинята според китайския зодиак. 

Годините на свинята включват 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 и 2031. В китайската астрология всяка година принадлежи на китайско зодиакално животно според 12-годишния цикъл. 

Прасетата имат красива личност и са благословени с щастие в живота.

На 5 февруари започва Лунната нова година, която ще премине под знака на прасето – символ на изобилието в китайския зодиак.

Тя е празник за всеки шести в света. Годината на Земния глиган (свиня)започва от днес и ще продължи до следващия януари.
„В цикъла на годините има 12 животни. Глиганът е последното. Това е годината на завършване, равновесие, равносметки, година добра за инвестиции, за създаване на деца, за финансова стабилност и година на изкуствата. Трябва да се внимава в сферата на хроничните заболявания”, коментира фъншуй специалистът Цветозар Мръвков в студиото на „България сутрин“.
По думите му се смята, че през нея богатите хора ще са предразположени към благотворителност. Очаква се тази година да бъде спокойна.Цветозар Мръвков обясни, че годината на Глигана е втората земна година и едни от цветовете, носещи късмет са жълто и кафяво. Формата, носеща късмет, ще е квадратната.
„Тази година ще бъде добра за повечето от хората, родени в различните години. Има три китайски зодии, които да внимават – родените в годината на Козата, Коня и Петела“, допълни той.

Те трябва да се опитат да поддържат нещата балансирани тази година – не задържайте прекалено много вниманието си на едно нещо, независимо дали става дума за връзка или кариера – е съветът за тези три зодии.
 

От категорията