Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Нещо ужасно се случи с по*ноактрисата, която развява цици от по 9 килограма (СНИМКИ 18+

Нещо ужасно се случи с по*ноактрисата, която развява цици от по 9 килограма (СНИМКИ 18+

Женските гърди винаги са били обект на желание от страна на мъжете. Дали заради това или заради нещо друго, но много дами често искат да имат по-голям и стегнат бюст. Заради това и често прибягват до силиконовите импланти.

Въпреки това, в преследването на съвършенството, най-важното е да знаеш кога да спреш навреме.

Майра Хилс, която предпочита да се нарича Бешине. Тази жена се придържа към принципа „колкото повече, толкова по-добре”.

Съмнителна красота
Бешине е 29-годишна немска порноактриса. Тя е и собственичката на най-големите изкуствени гърди в света. В циците й има повече от 10 литра физиологичен разтвор, а всяка гърда тежи 9 килограма.

Само си представете как е да се носи такава тежест върху себе си.

Оказа се обаче, че цицорестата порноактриса е налегната от тежки болежки и с нея се случва нещо кошмарно.

Самата Майра призна, че за нея е много трудно да живее с такива огромни гърди, особено когато става въпрос за шофиране или ако трябва да бъде в затворено пространство – например в самолет.

Освен това намирането на дрехи, които могат да покрият такава гръд, е много трудна задача. Майра си прави сутиени само по индивидуална поръчка. Тя признава, че поради огромното тегло на гърдите й винаги трябва да носи със себе си резервен сутиен, в случай че този, който носи, се скъса.

Но въпреки неудобствата, които имплантите й причиняват, изглежда, че Майра е изключително горда да има най-голямата гърда в света и е твърдо решена дори да ги уголеми.

От категорията