Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Само за жени: хороскоп за седмицата от 11 до 17 февруари. Ако сте ОВЕН или БЛИЗНАЦИ силна енергийна подкрепа

Само за жени: хороскоп за седмицата от 11 до 17 февруари. Ако сте ОВЕН или БЛИЗНАЦИ силна енергийна подкрепа

В средата на февруари ще има много положителни промени. Въпреки това, в някои дни енергията на звездите няма да бъде най-благоприятна, така че дамите ще се нуждаят от допълнителна помощ и съвети от астролозите, които могат да намерят в седмичната астрологична прогноза.

Ключовото астрологично събитие ще бъде преходът на Меркурий към знака на Рибите, във връзка с който всички представители на зодиакалния кръг се сблъскват с два сериозни проблема.

Първият е рискът да бъдеш затънал в илюзии и да не видиш най-важното.

Второто е, че влиянието на отслабения Меркурий не благоприятства успеха на финансовия план.

Личният живот и взаимоотношенията също ще бъдат в зоната на повишено внимание и могат да причинят дискомфорт – това се дължи на влиянието на Слънцето в знака на Водолея. Така че, двете основни препоръки на астролозите: не затъвайте в илюзии и бъдете внимателни в личния си живот.

Жена Овен

Овен ще се нуждае от подкрепата на своите близки: настроението често ще се променя, а в личния живот ще има необясними неща. Ако се поддадете на емоциите, можете да влезете в порочен кръг, така че най-добре е да се концентрирате върху работата. От понеделник до сряда, Марс ще осигури доста силна енергийна подкрепа, която ще помогне да се съсредоточи върху основното и да постигне целта си.

Жена Телец

Астролозите съветват жените, които представляват този знак, да разчитат на шестото си чувство във всичко, което в понеделник, вторник и сряда ще укрепи Луната с престоя им в Телец. Докато нощната светлина е там, енергията на жените Телец ще бъде най-добра. Самостоятелността помага в бизнеса, в работата и в личния живот. Абсолютно във всички области има благоприятен период, който може да продължи до март. Но правните въпроси в тези седем дни не са лесни за решаване. Ще бъде по-добре, ако успеете да ги прехвърлите в друго време.

Жена Близнаци

Една рязка промяна в енергията на покровителя на Меркурий може да разбие представителите на този знак и да ги извади от коловоза. Близнаците трябва да се опитат да не развалят отношенията си с много близък и важен човек. Ако успеете, трябва да посветите седмица на нови впечатления: ще успеете да неутрализирате опасността от конфликти и да обновите енергийния сектор. В допълнение, това е една седмица подходяща за самоанализ и самосъзнание. Ще има възможност да се справят със страховете и комплексите и да бъдат вдъхновени от нови победи.

Жена Рак

Тази седмица жените Рак са подкрепени от Юпитер и Луната, което означава, че можете да се концентрирате върху нещо важно. Не е необходимо да се отлагат съществените неща за неопределено време, желателно е да се разгледат още в понеделник. Астролозите отбелязват повишена вероятност за надценяване на силата ви в сряда, петък и неделя. Звездите тази седмица подкрепят Раците и ще ги предпазят от критични грешки. Основното нещо е да не се поддават на илюзии, да са наясно с действията си и да разчитат на опит и интуиция. В противен случай може да срещнете неприятни последствия.

Жена Лъв

Астролозите съветват самотните лъвици да търсят любов на необичайни места: на изложба, в екип, сред приятели. В същото време трябва да се помни, че Слънцето е отслабено от това, че е във Водолей, което означава, че проблемите могат да се появят в социалния живот. На жените лъв се препоръчва да се пазят от ласкателства и заблуди. Тази седмица е лесно да пресечем линията, да се поддадем на чувствата, да бъдем запленени от илюзии, да бъдем увлечени от сънищата и да позволим на емоциите да надделеят над разума.

Жена Дева

Трябва да активират скритите си способности. Ако те се игнорират, успехът може да ви накара да чакате дълго време и решенията ще се срещнат със съпротива. Въпреки факта, че покровителят Меркурий е в доста неблагоприятна позиция, животът на Девите тази седмица ще започне да се подобрява. В следващите дни напрежението ще се запази, освен в личния живот, но по-близо до уикенда ще можете да намерите компромис, да изгладите конфликта и да се успокоите.

Жена Везни

Тази седмица няма да е лесно да се съсредоточите върху най-важното. Меркурий в Риби ще увеличава разсейването всеки ден и ще пречи на концентрацията. Ще ви бъде по-лесно да се справяте със сложни въпроси, ако намерите съмишленици. Подкрепата на близките ще осигури силен ход и самочувствие.

Жена Скорпион

Тях ги очаква прекрасно време за решаване на проблеми с недвижимите имоти, общуване със семейството и децата и усъвършенстване на дома. Меркурий и неговото негативно влияние ще избледнеят в сенките, а подкрепата на Юпитер ще излезе на преден план. Във връзка с тази новина астролозите отбелязват тенденцията към повишена емоционалност и щедрост. Юпитер ще осигури бурен прилив на сила, творческо вдъхновение, чувственост. Ентусиазмът е добър в личния живот, но не бива да се допуска неконтролирано поведение в сферата на бизнеса, в противен случай може да се стигне до големи загуби, загуби, развалени отношения.

Жена Стрелец

Една небрежна дума или дело, повлияно от емоции, може да навреди на Стрелците тази седмица. Преди всичко се отнася до сферата на бизнеса. Важно е да мислите за думите и действията си, да не оставяте емоциите да ви водят. Освен това е важно за Стрелец критично да възприема всичко, което ще им се случи тази седмица: много проблеми могат да бъдат измислени и възможностите могат да бъдат преувеличени.

Жена Козирог

Под влияние на отслабения Меркурий представители на Козирог могат да се опитат да установят отношения с властите, които астролозите преценяват, че е най-неуспешната стратегия тази седмица. Този жест може да изглежда необходим, но ако вземете предвид особеностите на характера на Козирога, тогава всяко малко нещо може да попречи на кариерния растеж и да спечели доверие.

Жена Водолей

Представители на Водолея ще бъдат в отлична форма, а астролозите съветват да го използват там, където е необходимо: тази седмица можете да се справите с всякакви товари. Разбира се, това не означава, че трябва да работите до припадък. Има повишен интерес към скъпи и маркови неща, пазаруване, лукс. Важно е да се вземе предвид рискът от илюзии и лъжливи надежди, тъй като е възможно да се инвестират сериозно в обещаващ на пръв поглед проект, но само на пръв поглед.

Жена Риба

Преходът на Меркурий към Риби ще бъде по-отразен за представителите на този Знак. До неделя трябва да поддържате добро настроение и да вярвате в най-доброто, особено ако имате много работа. Приемайте ситуацията с чувство за хумор и самоирония. Астролозите съветват да гледате по-леко на света, защото твърде сериозното отношение към живота през тези периоди може сериозно да усложни ситуацията

От категорията