Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Помните ли рапъра Мишо Шамара! Няма да повярвате с какво се занимава днес!

Помните ли рапъра Мишо Шамара! Няма да повярвате с какво се занимава днес!

Мишо Шамара слезе от камиона и вече кара такси в Чикаго

Рапърът Михаил Михайлов, познат повече като Мишо Шамара, стана бакшиш – пише в. „Уикенд“.

Варненецът, който от години живее в Чикаго с жена си и двете си деца Михаил и Анита, сам призна, че вече върти геврека на кола под бранда на таксиметрови услуги „Uber“ – отбелязва изданието.

„По този начин си плащам сметките, но пък това ми дава възможността да разпределям мремето, както си поискам“ – не скри хип-хоп легендата Мишо Шамара, на когото вече могат да викат Мишо Бакшишо.

„Не е от значение как точно човек си изкарва прехраната в определен момент от живота си. Когато има правилната кауза зад гърба си, винаги ще предизвиква интерес и полемика в обществото. Пък и моето име е толкова наложено вече, че дори и да започна да мия кенефи в свободното си време, пак ще си остана Мишо Шамара“ – обясни рапърът.

От думите му лъсна още, че синът му – 15-годишният Михаил-младши, който като татко си се занимава с рап под псевдонима Лил Ша, Малкия Шамар, вече е направил пробив към световните върхове в жанра.

„Откакто имам студио вкъщи, синът ми постоянно се занимава в него, при това често с приятелите от квартала. В момента имам идеята да го изпратя през лятото да работи като стажант в някое от големите студиа, където да попие опит от най-големите в индустрията“ – похвали се Мишо Шамара.

От категорията