Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Каква духовна тайна носи всяка зодия в душата си? Внимавайте, може да не ви хареса!

Каква духовна тайна носи всяка зодия в душата си? Внимавайте, може да не ви хареса!

Астролозите ще отворят леко тайния воал и ще говорят за духовните тайни на знаците на зодиака. Внимавайте, може да не ви хареса!

Овен

Никой не може дори да предположи, че тези знаци са толкова сложни.

Те са господари на това прикриване от другите, които дори не могат да предположат за техните тайни. С външния си вид те гордо демонстрират веселост и безгрижие и как всички непредвидени обстоятелства не ги интересуват.

Техните решения и убеждения винаги са твърди. Но представителите на Овен са силно повлияни и загрижени за близките си хора, следователно това е престорена смелост, създадена за пред другите хора.

Телец

Те не се опитват да скрият нещо необичайно, но за личния си живот или чувствата тайната е покрита с тъмнина. Те няма да разкажат за любовно привличане или чувства, дори и за любим човек. И ако се провалят, те се опитват да го забравят възможно най-скоро.

Близнаци

Ако не сте запознат с този представител отблизо, тогава всичко е просто невъзможно да научите за него. Всички действия и чувства на този знак са чисто фалшиви. Те никога не се тревожат за другите и виждат съперничество във всичко. Представителите нямат чувство за приятелство, особено след като не знаят как да бъдат верни приятели.

Рак

Те никога няма да се разпилеят за своите чувства или действия. Любимият им човек е малко вероятно да разбере за истинските им намерения. Раците ще игнорират всички ваши въпроси или искания, поради страх, че някой може да ги нарани. За тях безопасно убежище е маската на безразличие и студенина. И ако премахнат негативното отношение към някого, те могат да покажат своята симпатия.

Лъв

Невъзможно е да се знае за техните планове, както и за техните най-съкровени мечти. В тяхното въображение картината е начертана, но те мислят, че веднага щом споделят своите фантазии, те веднага ще престанат да се сбъдват. И те също се ужасяват от факта, че някой ще може да ги намери за некомпетентни, а всички наоколо ще научат за това.

Дева

За своето естествено скъперничество те се страхуват да признаят дори и на себе си. И те никога няма да помолят другите за помощ, за да не ги помислят за по-слаби. Те не смеят, заедно с близък приятел да водят финансови дела, защото смятат, че с такова действие те ще нарушат приятелството си и ще загубят спечелените си пари.

Везни

Тези знаци не толерират враждебността и се борят с конфликтите, така че те ще се усмихват на всеки враг и ще излъчват приятелско настроение с външния си вид. И никой няма да може да разпознае истинското им отношение към опонента, поради маската им. Въпреки че винаги трябва да изглеждат красиви – с добра воля и усмивка на лицето си.

Скорпион

Ако някой може да навреди на друг човек, това е този знак. Те държат безбройните скелети в гардероба си, въпреки че никой няма да знае за тях. Нещо повече, с близък човек те се държат така, сякаш са напълно безразлични към тях. Въпреки че това е далеч от истината. В сърцата на представителите има истински ураган със страсти, които те не могат да покажат. Ето защо, поради тези емоции, те получават психическо страдание.

Стрелец

Те никога няма да покажат на никого колко са суеверни. И фактът, че те вярват на знаците, те считат за срамно и неприемливо в прогресивния век. И в своите действия намират логично обяснение, за да не излагат другите на шока. Представителите на тази зодия никога не зависят от мненията на другите, така че не се страхуват да разкажат някаква тайна история от личния си живот. И не се страхуват, че всичко, което е казано, ще бъде използвано срещу тях.

Козирог

Представителите никога не признават нивото на материалното си богатство. Ако имат пари, те ще се радват на тяхната сума. Ако не – опитват се да изглеждат като много успешен човек. Те непременно ще създадат един успешен свят, в който сами ще повярват. Нивото на благополучие за тях е най-важният аспект в живота им.

Водолей

Те не знаят как да се чувстват искрено, а демонстрацията им е само представление за другите. Всички чувства се считат за проява на слабост. Те не могат да си представят стратегията си за живот без малки мръсни трикове, които ще започнат да правят зад гърба на врага.

От категорията