Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Днес в Горчива любов-Мелек звъни на баща си, но той нарочно не отговаря, Али посещава сестра си

Днес в Горчива любов-Мелек звъни на баща си, но той нарочно не отговаря, Али посещава сестра си

Ето какво ще се случи днес в поредната серия на хитовата поредица ” Горчива любов “, предавана от понеделник да петък  от 21:30 часа по bTV.
Екрем отива на вечеря с Шахика. Тя иска Нюлгюн да не свидетелства в съда.

Моли Екрем да направи една от неговите операции.

Шахика настоява двамата да сключат сделка и да работят заедно срещу Ферман.

Булут и Ферман също разговарят за живота и своите чувства. Ферман заключава, че за любовта и омразата трябва само едно нещо – сила. Булут не е съгласен с неговото мнение.

Суде научава съдбата на една от болните, която се чувства зле заради дъщеря си.

Мелек и Али се прибират късно. Той е пил и под влияние на алкохола казва на Мелек, че я обича. Тя го връща към неговата истинска любов. Али отговаря, че жена му е неговото утре.

Мехмет посещава Суде в клиниката. Двамата просто си махат с ръка отдалече.

Захиде готви в кухнята. Ферман слиза и я моли да спре. Двамата говорят за Али. Мелек разбира, че Захиде е нейната истинска свекърва.

Терапията на Суде продължава, като разказва на терапевта си за своята клептомания.

Сафет тайно наблюдава Али и Мелек.

Ферман също излиза от къщата да тича. От една кола започват да стрелят по него. Сафет се развиква и Ферман се крие. Бизнесменът благодари на своя спасител и събира хората си, от друга кола започват да стрелят по автокъщта на Екрем. Ферман предупреждава своя съперник, че вече по този наичн ще продължи войната между тях.

На събранието на УС Булут съобщава, че руската фирма, с която си партнират в Азърбайджан, е фалирала. Али и Мехмет се нахвърлят върху него заради огромните загуби. Обвинява Синан за това и го уволнява. После съобщава лошите новини на Ферман.

Мелек звъни на баща си, но той нарочно не отговаря на обаждането й.

Захиде отива в ресторанта и говори с брат си. Споделя с него, че се радва, че вижда сина си всяка сутрин, но е доволна, че Али ще я познава като леля Назлъ.

Булут и Екрем решават да продължат с отмъщението на Ферман. 

Мелек си тръгва от ресторанта заедно с Назлъ. Казва на Захиде да се разкрие пред Али, защото иначе той ще я намрази. Захиде я моли да не казва нищо на Али. Жената разказва на снаха си, че е страдала 20 години заради една несправедливост.

Хората на Екрем отвличат Сутхи. Откарват до един гроб. Заплашват го, че ако не им даде нотариалните актове на 286 апартамента, които е построил, ще го убият.

Али посещава сестра си в клиниката. Прави й комплимент. Суде му се извинява. Али отговаря, че всичко ще е наред.

Али работи до късно вкъщи. Мелек му казва, че никак не прилича на баща си. Пита го дали не е взел приликата от майка му. Той отговаря, че не знае.

Мелек продължава да го разпитва за майка му. 

На вечеря Булут случайно казва на Назлъ Захиде. Ферман и Али реагират остро.
Сутхи идва и се оплаква на Ферман. Казва му за апартаментите. Ферман му показва снимка на Булут, но човекът отрича той й да се занимава с него.
 

От категорията