Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Камелия пя по гащи на Благо Джизъса (СНИМКИ)

Камелия пя по гащи на Благо Джизъса (СНИМКИ)

Камелия е царица на провокациите и сценичното поведение. На последното си участие в столичен клуб тя доказа това и твърдо заяви, че годините са просто цифри и все още не се дава на младите си колежки. 

Изпълнителката на “Защо повярвах” се появи облечена само със сако, а отдолу секси гащички, които се показваха при всяка нейно движение. Стегнатата й фигура не остана незабелязана от пълпата в клуба, които се наредиха около сцената и в продължение на час зяпаха ту задните й части, ту огромния силиконов бюст, който отвреме на време изкачаше от секси сакото на чалгарката.

Оказа се, че Камелия отскоро има и нов ухажор, който й подари огромен букет от рози и бутилка мует. Певицата бе затрупана със салфетки, поръчани отново от тайнтсвения господин.

На едно от ВИП сепаретата пък се бяха настанили най-актуалната светска двойка Златка Райкова и Благой Георгиев, както и верният им приятел – гримьорът Цецо Андреев. Камелия не пропусна да поздрави лично веселата компания, които се оказаха ан рожден ден на техен близък приятел./show.blitz.bg

От категорията