Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » По-страшно от хорър! Ето как касапинът от Нови Искър е избил семейството си!

По-страшно от хорър! Ето как касапинът от Нови Искър е избил семейството си!

Тази сутрин към 10.30 е получен сигнал за тежък криминален инцидент, станал в къща в столичния кв. „Нови Искър“. По първоначални данни мъж е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си.

На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед.

Задържан е заподозрян за тежкото криминално престъпление – 25-годишен мъж. 

Четиримата души са убити в град Нови Искър край София след семеен скандал. 

Според първоначалните информации жертвите са открити с огнестрелни рани. Според други данни убийствата са извършени с брадва. Всички жертви са били удряни в главите, а телата им били скрити под матраци, завити с одеяла.

Съседи определиха семейството като добри хора, предполагат, че имали финансови проблеми. Мястото на кървавия ад е отцепено от полиция, пише Блиц. Извършва се разследване.

Това е втори кървав инцидент в Нови Искър, след като в първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецеденто шесторно убийство в Нови Искър – престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни – баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката. Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената в последствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила. Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата. 

От категорията