Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Ето кой ще наследи имането на бизнесмена Пламен Минчев! Топ красавица е в играта!

Ето кой ще наследи имането на бизнесмена Пламен Минчев! Топ красавица е в играта!

Две жени и две дъщери остави след себе си един от най-успешните бизнесмени у нас Пламен Минчев. Основателят за компанията за натурални сокове БББ имаше брак с актрисата от “Седем часа разлика” Евелина Борисова, а последната му половинка, с която е имал по-сериозна връзка, е рускиня.

Двете бивши половинки на Минчев обаче нямат право на наследство, тъй като Борисова не му е официална съпруга още от 2000 г., когато двамата стигат до развод заради 17-годишната тогава моделка Емилия Кушвалиева, а с втората предприемачът не е сключвал брак, издават запознати.

И от двете си жени Пламен Минчев има дъщери. Голямата Антоанета вече е красива млада жена, която преди години завърши колеж в Америка. Зад Океана живее в момента малката й сестричка и майка й.

Бизнесменът бил доволен, че така и не сключил брак с рускинята, която в крайна сметка се оказала златотърсачка. Твърди се, че луксозният й живот в Маями, за който Минчев се грижел, неминуемо се е отразил върху финансовото му състояние и неведнъж той е влизал в борчове, само и само на рускинята и дъщеря им да живеят като принцеси в Америка, пише Пик.

Двете законни наследнички на Пламен Минчев са само неговите две дъщери. Една от тях ще получи и вилата на бизнесмена в Неапол. В миналото къщата е принадлежала на мафиотската организация Камората. Все още не е ясно дали в Америка предприемачът е притежавал имоти или е плащал наеми за къщата, в която живеят рускинята и дъщеря й.

От категорията