Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Короната бясна на Меган Маркъл, дори Уилям я нападна заради поведението й:

Короната бясна на Меган Маркъл, дори Уилям я нападна заради поведението й:

Страхотен скандал назрява в Кралството заради бременната Меган Маркъл . Короната е бясна на бившата холивудска знаменитост заради бебешкото парти , заради което което тя наскоро посети Ню Йорк.

На него присъстваха куп знаменитости като Амал Клуни и Серена Уилямс, а събитието е бе на стойност 300 000 лири!

Поведението на Меган в Ню Йорк извади от релси дори и принц Уилям. Той не на шега е ядосан на снаха си.

Носят се слухове, че остро я е порицал в смразяващ разговор на четири очи и й е наредил хубаво да преосмисли действията си, а също така и да научи каква е разликата между кралска особа и светска звезда .

„Не знам и не разбирам, това вече не работи за нея. Меган е част от фамилията повече от две години. Да, тя е популярна, но по един прекалено показен начин. Негово височество е бесен и са си имали разговор за това“, казва в коментер за инцидента икономът на покойната принцеса Даяна — Пол Бърел.

Меган Маркъл бебешко парти

„Никой не иска още един скандал в стил „Камилагейт“ или по-лошо — да ги обявят за позьори. Личният живот на кралските особи не се излага на показ, те не събират тълпи от фенове, които да се бият за тях или да им се кълнат в любов в социалните мрежи. Тя реши да наруши правилата и ще си плати за това. Дава им всички оръжия, за да я детронират. И дори Хари няма да може да я спаси, ако семейството му се обедини срещу нея и решат, че тя трябва да бъде отлъчена от двора“, допълват още придворни.

Скандалът надхвърли границите на кралския дворец, Меган вбеси не само данъкоплатците, но и еколозите, тъй като си поръча частен самолет, само за да се разходи до Ню Йорк и обратно. А в същото време с Хари водят кампания за по-малко замърсяване на околната среда.

Икономът цитира кралица Елизабет, която също е, меко казано, бясна. „Ние не сме знаменитости. Да си кралска особа е нещо съвсем различно. Уилям също работи с известни личности, но не ги води у дома. Те не са в близкия му приятелски кръг“, заявила ядосаната кралица.

От категорията