Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Нумерологичен хороскоп на Анжела Пърл: мощното духовно число седем определя време на прошка и взаимно разбирателство

Нумерологичен хороскоп на Анжела Пърл: мощното духовно число седем определя време на прошка и взаимно разбирателство

Нумерологията е наука за числата, изучаваща тяхното влияние върху света и около нас. Хороскопът на Анжела ще ви помогне да разберете как цифрите ще засегнат различни области от живота през март 2019 година.

Според известната Анжела Пърл месец Март ще бъде доминиран от числото 7.

Светът ще стане малко по-красив, ще бъде много позитивно и благоприятно време.

Насищането със събитията може да доведе до проблеми с енергийния план. Мантрата на властта ще помогне за бързото възстановяване на енергийните резерви.

Финанси и работа през март

Седем е духовно число, така че не трябва да преследвате резултати през март. Трябва да се насладите на процеса на работа, да се насладите на изпълнението на плана, да общувате с колеги и началници. Този месец е идеален за колективна работа, корпоративни партита, определяне на общи цели и задачи.

Месецът е благоприятен за участие в нов екип, укрепване на бизнес отношенията. Новите служители могат бързо да станат част от екипа.

Този месец е добър и за почивка. Можете да отидете на екскурзия или да останете в къщи за домакинска работа. През март е полезно да се направи почистване по правилата на фън шуй, да се изхвърлят всички ненужни вещи, с цел почистване на енергията на дома.

Разнообразието от покупки ще бъде полезно, особено за дома. Можете да си купите нови мебели, аксесоари. Ще бъде полезно да актуализирате гардероба, да харчите пари за нови преживявания, житейски опит. Не е желателно да се вземат заеми през март и да влизате в дългове. Даването  на заеми също не си струва.

Любов и взаимоотношения през март

Според нумерологията, Седем е число, което събира хората. Това означава, че сферата на любовта може и трябва да стане водеща, основна, най-важна през първия месец на пролетта. Голям успех е, че числото седем стана покровител в началото на най-романтичния сезон на годината.

Ще бъде полезно да се потопите в романтика, да потърсите сродна душа. Можете да се отдадете на флирт и мимолетни романи. През март все по-често ще забелязваме положителните качества на хората около нас, забравяйки за негативните, лошите дела.

Това ще бъде време на помирение, прошка и взаимно разбирателство. В такива периоди повечето хора чувстват желание да станат по-добри. Ако следвате творческо начало, животът ще ви даде много приятни изненади. Ако вървите обратното, ще срещнете много разочарования.

Сватбите през март ще бъдат много успешни. Можете да направите организация, да планирате празник, да се срещнете с родителите на любимия човек.

Настроение и здраве през март 2019

Числото 7 е символ на хармонията, затова в първия пролетен месец настроението трябва да е стабилно. Въпреки това е невъзможно напълно да се отрече възможността за появата на негативни емоции. Като цяло, всичко ще зависи само от вас. Важното не е това, което другите правят, а как реагирате на техните действия и думи.

В началото на пролетта ще има прилив на сила. Основното нещо е да не ги губим време за нещо, което не ви харесва, не ви вдъхновява.

През март нумеролозите в областта на биоенергията съветват да се правят талисмани със собствените си ръце. Това е магически месец, в който ще бъдат полезни различни ритуали и духовни практики.

От категорията