Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » С чувство за хумор Рачков разкри за заплатата си

С чувство за хумор Рачков разкри за заплатата си

С известното си чувство за хумор стартира интервюто пред репортерката от “На кафе” Ина Чочева актьорът и водещ на “Като две капки вода” Димитър Рачков.

“Моята заплата – ние сме на социални помощи в “Халваджиян ООД”, знаете при кого работя. На солети сме.

По 6 лева повишение дадоха.

Преди само водихме, сега строим, чистим.” 

Той сподели за сутрешното предаване каква тежест е да си публична личност: “Не си слагам ореол, но се опитвам да спазвам всички норми. Като съм на екран е важно да спазвам всички норми и да съм пример за всички”, заяви той.

“Не държа да съм част от хайлайфа. Обичам да общувам с приятели от детските години”, призна той. Рачков разказа, че често го бъркат. “Знаете, че има и други комици с подобни на моята фамилия – Радков, Рядков, Ранков. Бъркат ме понякога. Влизам преди време в една търновска дискотека и управителят казва „Много се радвам, че сте сред нас. Държа да обявя на гостите, че сте тук. Приех. След малко обаче чувам от диджея на дискотеката – “Дами и господа, сред нас е големият артист Краси Радков.” Реших да си тръгна”, призна си през смях Рачков.

“Предпочитам да съм този, който стои по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията и искам да съм малко на втори план в живота”, разкри той.

“Много обичам сина си. Не сме го подтиквали да играе, той сам искаше. Притеснявах, се че ще кажат, че сме го уредили детето си в сериала “Откраднат живот”. Той обаче иска да е артист, винаги ще го сравняват с мен и тежестта ще е много голяма”, смята Рачков.

В коментар към интервюто, водещата Гала разкри, че всъщност е герой в едно от представленията на комика. В него той имитира как тя и д-р Папазова дишат с половите си органи. “Крайно съм възмутена. Потънах от срам, когато го гледах. Трябва да си обнови репертоара. Доктор Папазова вече не се изявява при нас”, отсече троснато тя.

От категорията