Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Първо удариха тате, сега дойде и неин ред! Държавата погва певицата Тита!

Първо удариха тате, сега дойде и неин ред! Държавата погва певицата Тита!

Поп принцесата Христина Христова – Тита е под угрозата да попадне под ударите на закона покрай скандално прочулия се втори мъж на майка й – Милен Пенчев. Както е известно, директорът на териториалното поделение на НОИ-Силистра е с постоянна мярка “задържане под стража” след искане на Специализираната прокуратура.

Същата мярка получиха още двама от обвиняемите за неправомерното отпускане на високи пенсии – Стоянка Симеонова и Тодор Тодоров.

След като стана ясно, че от схемата на организираната престъпна група са две години са се възползвали около 20 души, като за “услугата” са заплащали 10 хил.

лева, социалните мрежи почервеняха с коментари и уместни предположения, че тези пари са били пренасочвани към Тита, пише Пик.

Музикалната кариера на блондинката стартира през 2014 г. в “Х Фактор”. Певицата обаче рязко се изстреля из висините в края на 2016 и началото 2017 г. Точно тогава тя подписа договор с компанията на рапъра Криско – “Адаманд” – малко преди да започне да действа схемата с кодово име “СМЧ-Пенчев” или “Силно мой човек”. По този начин началникът на отдел “Отпускане на пенсии” отбелязвал лицата, които срещу заплащане чакали пенсии, на които нямали право.

Откакто стана артист в лейбъла на Криско, Христина Христова се впусна в жестока конкуренция с другата поп сензация – Гери-Никол. Силистренката и варненката се надцакват коя ще пусне по-скъп и лъскав клип, и не е тайна, че за реализацията на проектите им не са пестени средства.

Междувременно, зрителите на “Като две капки вода”, са се настроили срещу Тита, личи от коментарите им в страницата на шоуто във “Фейсбук”. Тя спечели първия лайв. Но въпросът дали победата й бе редовна или стана факт, благодарение на грешно изписан номер, изпратил смс-ите за Милко Калайдживе в актива на поп звездата, все още виси във въздуха и чака отговора на продуцентите. 

“Гласувайте за Тита – иначе няма пенсия мой човек”, “Таткото й съсипа рейтинг”, “Пуснете Тита да види Тати у панделата”, гласят само част от гневните коментари срещу Христина.

От категорията