Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Инфарктен епизод в „Hell`s Kitchen“: Още един от участниците спешно в болница /СНИМКИ/

Инфарктен епизод в „Hell`s Kitchen“: Още един от участниците спешно в болница /СНИМКИ/

Вчерашният епизод на кулинарното предаване Hell’s Kitchen стартира с неочаквани обрати

Още в самото начало един от номинираните тази седмица – Никола, избухна в сълзи. 

Повод за това бе съмнението му, че не е достатъчно добър за формата на шеф Виктор Ангелов.

Никола обаче получи неочаквано силна и сериозна подкрепа от всичките му колеги с изключение на противника му – другия номиниран за изгонване Тихомиров.

Двамата влязоха в дуел, който Никола изгуби.

 

Но по време на дуела им се случи нещо доста странно. Всички останали участници бяха седнали на масата и гледаха дуела между двамата готвачи.

Пецата – който се очертава като един от най-колоритните участници в този сезон, постоянно „подскачаше“ и цвърчеше по „бат Кольо“. Това обаче безумно много издразни Чилева. „Още веднъж седми зад мен и такъв ще ти зашия. Ще те убия направо“, скастри го устата готвачка. Заканата й за физическа саморазправа имаше ефект и бургаския гларус „си седна на гъза“.

По време на динъра обаче се стигна го поредна инфарктна ситуация. Припомняме Ви, че още в първия епизод на кулнарното предаване трима от участниците влязоха по спешност в болница. Малко след това се разбра и каква е причината за това, пише блиц.

Днес обаче се случи още една неприятна ситуация. 24-годишната Веселина Стоянова сподели пред шефа, че не се чувства добре. Той също констатира, че тя е много бледа и не изглежда добре. Попита я дали лекари са я прегледали, а тя му каза, че е минала преглед, а медиците искали да я карат по спешност в болница, тъй като имат съмнения за апендицит. 

“Няма нищо по-важно от здравето ти и затова няма да готвиш, а отиваш да се лекуваш”, подкрепи я шеф Ангелов и лично й помогна да се качи в линейката.

Какво е състоянието на Веселина все още не е ясно.

24-годишната Веселина е работила в Чикаго. В момента работи като готвач студена кухня в ресторант в София. Определя себе си като притеснителна, позитивна, с чувство за хумор. Мечтата й е да бъде шеф със звезда Мишлен.

От категорията