Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Ето 74-годишният Милойко, който се жени за 21-годишната Милияна-Любов ли е това, или има и друга причина

Ето 74-годишният Милойко, който се жени за 21-годишната Милияна-Любов ли е това, или има и друга причина

Голяма разлика в годините между съпрузи не е толкова рядко нещо, особено когато става дума за известни хора от арт средите, видя ТРГ

Милойко Божич /74 г./ от село Пилатовичи и неговата Милияна Богданович /21 г./ от село Лучане в Сърбия не спадат към тази категория, но привлякоха вниманието на медиите заради целите 53 г. разлика във възрастта си.

Както пише „Курир“, това изобщо не пречи на тяхната любов, за която говорят с гордост и скоро ще се оженят.

През последните дни двамата обикалят булчинските магазини и когато се разхождат из град Пожега, хората се обръщат след тях и много често ги коментират на глас, но те не дават ухо на злите коментари и подигравки.

Когато Милияна се е родила, Милойко вече е бил пенсионер.

През целия си живот е работил в Белград, но когато се пенсионирал, се върнал в родното си село. И там съвсем неочаквано му се случила голямата любов с Милияна.

„Сватбата е планирана за 7 септември и с нетърпение очакваме да узаконим любовта си с брак“, разказва Милияна.

Влюбеният Милойко потвърждава всичко, което казва бъдещата му съпруга Милияна и добавя, че не е и предполагал, че на тези години може да му се случи такава любов. „Кой може да е очаквал, че така ще се влюбя. Привлече ме нейната добрата и красота“, казва 74-годишният.

От категорията