Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Тотален обрат в бТВ! Прочетоха присъдата на Слави Трифонов!

Тотален обрат в бТВ! Прочетоха присъдата на Слави Трифонов!

Слави Трифонов подписва нов договор с бТВ, шоуменът се закотвя в медията за година

Слави Трифонов остава в бТВ поне за още една година. Шоумен номер 1 у нас ще сложи подписа си под договор с най-гледаната телевизия малко преди датата 1 юни.

От екипа на „Шоуто на Слави” се въздържат от всякакви коментари.

Само, че из нюзрума на медията се носят слухове, че Трифонов е поискал 70 бона за всяко едно от предаванията си.

Които ще заснме и ще се излъчат в ефир.

Освен това пари ще трябват и като отделен бюджет за инструментите на музикантите от „Ку-ку-бенд” и реквизит. Слави се надявал да няма пречки и да се стигне бързо до споразумение с ръководството на бТВ. Щял да прибере 15 милиона лева за излъчването на предаванията си.

Които наброяват някъде към около 215 за цялата година. Отделно щял да се договори и за още по 10 бона за всяко едно от повторенията им, предават от hotarena.net.

Слави Трифонов също бил готов да направи компромис, разкриват информатори от столична медия. Краси Радков нямало да напуска както в последно време се твърдеше из медиите и ще остане в шоуто.

Гологлавия водещ му гласял скъпарски подарък за рождения му ден. Щял да го изненада на 24 април с баровски часовник от известна марка, издават от екипа на шоуто.

От категорията