Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Баща накара 11-годишната си дъщеря да скочи от прозореца на 3-тия етаж

Баща накара 11-годишната си дъщеря да скочи от прозореца на 3-тия етаж

Баща е задържан за 72 часа в ареста, след като подтикнал чрез жестоко отношение малолетната си дъщеря към опит за самоубийство, съобщиха от столичната прокуратура.

42-годишният мъж е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 26 март, в квартал “Захарна фабрика”, чрез жестоко отношение към 11-годишната си дъщеря, е довел момичето до опит за самоубийство.

То скочило от терасата на третия етаж на апартамента, където семейството живеело.

От столичната Спешна помощ уточниха за Trafficnews.

bg, че сигналът за инцидента е подаден в 22:23 часа, а линейката е пристигнала в 22:30 на мястото – само 7 минути по-късно.

При първоначалният преглед на медиците е установено, че детето е с комоцио, контузия на главата и гърба. Закарано е в противошоковата зала на “Пирогов”, където е оставено на лечение.

Според прокуратурата бащата е осъждан за джебчийство, както и за кражба на автомобил.

Предвид изключително високата обществена опасност на деянието, както и с оглед личността на извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържането на обвиняемия в ареста за 72 часа.

Утре, 29 март, е разпоредено привеждането му в Софийски районен съд за разглеждане на мярка за неотклонение “задържане под стража”.

От категорията