Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 април-ВОДОЛЕЙ В етап на възраждане, ВЕЗНИ Надеждни възможности

Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 април-ВОДОЛЕЙ В етап на възраждане, ВЕЗНИ Надеждни възможности

За Овните етапът е ползотворен, а Телците ще реализират намеренията си. Близнаците се справят с делата си, а за Раците се очертават благоприятни условия за развитие.

За представителите на Лъв звездите отново напомнят за предстоящи промени, а Девите следва да отстранят трудностите си. Везните  разполагат с чудесни възможности, а  Скорпионите да овладеят емоциите си.

 Стрелците да се стабилизират, а Козирозите да овладеят цялото напрежение около тях. Водолеите навлизат в етап на възраждане, а Рибите се освобождават от трудности.

 

Седмичен хороскоп  ОВЕН 

Ползотворен период

            Ако отчитате застой в делата си, споделете проблемите си с онези, на които се доверявате. Представителите на Овен разполагат с добри възможности за реализация на личните и материалните си цели, защото шансът им за успех е силен, освен че и късмет няма да им липсва. Преобладаващият процент от родените в знака ще долавят нюансите в обстоятелствата и ще действат успешно. Петък ще е успешен, а в събота ще ви помогнат точните преценки. Неделя е добра, а понеделник и вторник затрудняват. В сряда и четвъртък действате успешно.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Реализирани цели

            Ще търсите допълнителни възможности за подобряване на доходите си, предвид порасналите ви нужди. Предстоящият седмичен етап ще е успешен за реализацията на материалните ви цели. Всички от зодията ще действат умело в наличните условия. Ще се възползват без задръжки от всички възможни правомерни и неправомерни средства за да осъществят намеренията си. Петък и събота са доста успешни. Неделя е по-слаба. Понеделник ще ви затрудни, а вторник е успешен. Сряда ви сблъсква с трудности, а четвъртък ще ви радва с хубави постижения.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добро справяне

           През идващите дни настроението ви ще бъде отлично. Това обаче не бива да ви подтиква към нетактичност. Вярната преценка на хора и обстоятелства ще дадат правото на Близнаците да се възползват от съществуващите реалности по най-добрия начин. Разполагате с прекрасния шанс да организирате плодотворен съюз, чрез който да осъществите интересите си. В обществените среди ще се сблъскате с проблеми. Петък и почивните дни са неприятни и мъчителни. Проблеми носи и понеделник. Вторник и четвъртък са успешни, а сряда ще премине в напрежение.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Хубави условия за напредък

            С основание ще се радвате на внимание и порасналият си авторитет. Седмицата предоставя чудесни условия за постигане на ярък успех във вашите лични и делови ангажименти, освен че предоставя шанс за реална сполука на база осъществяване на лични идеи. Част от Раците ще бъдат здравословно притеснени през периода и ще им се наложи да се лекуват. Петък ще ви ангажира с материални дела. Събота е успешна, но и много нервна, а неделя е само нервна. В понеделник –  труден успех. Следващите дни ви носят сполука.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Оформят се промени

           Неосъществени желания ви пречат да постигнете вътрешен мир и да погледнете с вяра в бъдещето. За представителите на Лъв предстои една изпълнена с дразнения седмица. Обстоятелствата през периода ще предизвикат доста напрежение у голяма част от родените в зодията, което ще се отрази неблагоприятно върху душевността и личната ви стабилност. Важно е да се владеете и да не влизате в сблъсъци и разправии. Петък ще е доста напрегнат, а събота е надеждна и  успешна. Следва не особено приятната неделя, а делниците са неудобни и носят промени.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Отстранете колебанията

            С делова активност ще посрещате всяко предизвикателство, като показвате професионализъм и рутина в работата си. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи, вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия. Петък и събота са благоприятни за реализация,  а неделя – не. Делниците ще ви радват със сполука, но и напрежението не е малко.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Надеждни възможности

            Интуицията и усещането ви за нещата ще се засилят и направят възможно постигане на повече в духовен и личен план. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите. В личен план шансът ви ще е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва извесно време и нерви, но ще ги премахете без особени затруднения. Петък, събота и неделя ще са нервни и напрегнати. Делниците ще са благоприятни и ще постигате успешно целите си, въпреки някои неочаквани неудобства.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Вълнения и емоции

            Изпълнени сте с желания, средства и време за които все не достигат. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуациите може да се променят твърде динамично и задължително се оказват напредсказуеми. Напрегнатите петък и неделя са разделени от благодатната събота. През делниците положително и отрицателното влияние ще действат едновременно. Бъдете достатъчно внимателни!

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте се

              През следващите дни ще съсредоточите вниманието си не само върху преките си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си, който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да се заемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите пътя си напред. Петък е нервен, а такива са и следващите три дни. Следват по-спокойните вторник и сряда, а четвъртък отново е напрегнат и силно нервен.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Овладейте нервното напрежение

           Активността ви през следващите дни няма да е силно изразена, за това ще се съсредоточите върху приключване на започнатите дела. Вие сте достатъчно стабилни и подчертано енергични, но преобладаващото мнозинство отродените в знака трудно овладяват емоционалните си реакции, което може да се превърне в причина за ярки противоречия с колегите в службата или с хора от средите на бизнеса. Овладявайте нервното напрежение, за да повишите шанса си за реализация. Петък ще е напрегнат, а събота е спокойна и благоприятна. Неделя и понеделник са слаби, а вторник е печеливш. Следващите дни са нервни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

В етап на възраждане

            Продължава силният ви период както в областта на професионалната ви реализация, така и в личния ви живот. Като изключим семейните неприятности, които при някои от Водолеите вероятно ще приключат след развод, новият седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви. Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителен  шанс за напредък в желана делова или друга сфера. В петък ще реализирате целите си, но през уикенда едва ли. Успешните ви дни са вторник и сряда. Другите дни  са слаби.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Решавате проблемите си

           Плановете ви се нуждаят от финансиране, в намирането на което може да се затрудните. Периодът за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпва и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Мъчителен  петък и благоприятен уикенд. Добрите ви делнични дни са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък се оказват трудни.

От категорията