Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » Мъжете направо изпадат в потрес от тези 5 прически – по-добре ги избягвайте, за да няма главоболия:

Мъжете направо изпадат в потрес от тези 5 прически – по-добре ги избягвайте, за да няма главоболия:

Всяка жена най-добре знае достойнствата на собствената си грива и според това избира прическата, с която да ги подчертае. Мъжете, както е известно, не отдават чак толкова голямо значение на фризурата, която половинката им е подбрала, но все пак не са и равнодушни към това, как тя изглежда.

Ето 5-те прически, които мъжете тайничко мразят и с които по-добре да не се показвате пред любимия, ако държите на хармонията между вас: 

1. Екстеншъни

Особено популярни са напоследък, защото просто са най-лесният начин незабавно да се сдобиете с дълга и гъста коса.

Мъжете, обаче, определено не ги харесват. Не им е приятно да гледат неестествено дълги коси, стигащи до кръста, които постоянно се оплитат. Те ненавиждат екстеншъните, затова по-добре не си слагайте. Можете да бъдете сигурна, че няма да впечатлите нито един мъж по този начин.

Пинк с къса коса

2. Къса коса

Да, знаем, че на вас сигурно ви стои страхотно късата прическа. И все пак, колко жени познавате, които действително да са с по мъжки къса коса? Определено не са много. Повечето мъже харесват дълги и поддържани коси и много по-рядко ще се впечатлят от дама с къса.

небрежен кок

3. Небрежно кокче

Най-често използваната прическа у дома – небрежното кокче, пристегнато едвам-едвам с ластик. Вярно, че мъжете до известна степен харесват непринудената небрежност, но ако прекалено често се явявате в този вид, това ви кара да изглеждате неподдържана, а на мъжът това не му е все едно. Ако става въпрос за стегнато и добре оформено кокче, това не важи.

конска опашка

4. Стегната конска опашка

Конската опашка сигурно е първата по популярност прическа сред дамите с дълги коси. Тук ще говорим за нейната прекалено пристегната разновидност, която изпъва и изостря чертите на лицето, така че добивате вид на (извиняваме се) скумрия. Това не се харесва на огромна част от мъжете, защото може напълно да промени излъчването на една дама. Доста консервативна прическа, която прави изражението на лицето ви доста по-арогантно и хладно.

5. Прекален обем

Обемът отдавна е в миналото (около 60-те години на миналия век). Разбира се, няма нищо лошо в това да повдигнете косата си, за да не стои сплескано и неоформено, но не прекалявайте. Съвсем малко обем е достатъчен, за да постигнете желания ефект.

От категорията