Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Плеймейтката Мартина Юрукова със скандален пост към хейтърките: Жени, по-добре палете свещички, да не ме срещнат мъжете ви!

Плеймейтката Мартина Юрукова със скандален пост към хейтърките: Жени, по-добре палете свещички, да не ме срещнат мъжете ви!

Плеймейтката Мартина Юрукова се разгневи не на шега на хейтърските коментари в профила ѝ в Инстаграм и буквално избухна в коментар. 

Българската Ники Минаж бе провокирана от дами, които не харесват стила й и начина й на поведение и я затрупват със злобни съобщения. Афектирана от думите им, тя не след дълго лично се обърна към всички тях. 

“До жените, които ми пишат романи, за да ми обясняват точно колко съм грозна, анализирайки всяка моя черта: Благодаря, че давате времето си за мен, но по-добре го оползотворете като палите всеки ден по една свещичка да не ме срещнат мъжете ви.

” – написа дамата в профила си, а текста бе придружен от емотиконка целувка, изпратена към хейтърите.

пост в Инстаграм

По-късно тя публикува и чат между нея и потребителка от социалната мрежа Фейсбук, в който разкрива какви точно грозни думи е принудена да търпи. 

обидни думи в чат

Нека припомним, че ефектната блондинка се слави с тънката си талия, с която е природно надарена, както и с пищния си бюст, а съвсем скоро напълни задните си части със силиконови импланти.

Мартина Юрукова

Мартина Юрукова е сред най-актуалните плеймейтки.

Тя бе спрягана за победител в изданиетo на конкурса “Плеймейт 2016”, но се нареди на четвърто място, въпреки че зае първо при зрителския вот. 

От категорията