Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 20 модерни прически за тънка коса за жени на средна възраст

20 модерни прически за тънка коса за жени на средна възраст

Красотата няма възраст. Ето защо всяка жена в нейните 50 години може (и трябва!) Да носи всяка прическа, дори и смелата.

Имате ли тънка коса? Не се притеснявайте. Ако силата на звука не е достатъчна, не пропускайте да опитате една от модните разрошени прически.

Те винаги изглеждат необичайни и очарователни, не изискват специални грижи, те изглеждат обемни и естествени. Защо професионалните стилисти казват, че разрошените прически за тънка коса могат да бъдат най-добрият избор за жени над 50 години?

Защото именно този тип стайлинг взема предвид всички проблемни детайли, включително и изтънените кичури. Така стилистът ще добави обем там, където е необходимо, ще създаде оптимална форма, така че прическата да е в хармония с формата на лицето и да спаси красивата жена от комплекси за тънка коса. Нека да разгледаме най-модерните и красиви примери на разрошени прически за всички опции за дължина на косата.  

 

От категорията