Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Помните ли мъжът, който беше изгонен от Саудитска Арабия, защото е много красив! Ето къде е сега и как изглежда

Помните ли мъжът, който беше изгонен от Саудитска Арабия, защото е много красив! Ето къде е сега и как изглежда

Омар Боркан Ал Гала е мъж с необикновена красота. Въпреки че е женен, той е спечелил милиони женски сърца.

Омар е роден на 23 септември 1990 година в Багдад, но е прекарал детството си в Дубай.

През 2013 година той е бил помолен да напусне Саудитска Арабия, а причината е шокираща! Омар е обвинен, че е твърде красив и е бил принуден да хване първия полет и да напусне арабската страна.

 Този случай го направи световноизвестен. Омар е напуснал страната с цялото си семейство. 

Неземната красота на Боркан Ал Гала го вкарва в списъка с най-красивите мъже в света. Той е висок 186 сантиметра и тежи 78 килограма. Има необичайно красиви кафяви очи и е женен за дизайнерката Ясмин Овайде. Година след сватбата им се ражда сина им Диаб Боркан. Омар има брат, който също е модел, но почти нищо не се знае за родителите му. 

Боркан е световноизвестен модел и актьор. Започва кариерата си на 18 години и е участвал в много различни проекти по света. Той е имал роли в късометражни филми и е бил лице на известни компании. 

Омар се занимава и с поезия, но това не е единственото му хоби. Оказва се, че красавецът е и страхотен фотограф. Той снима за популярни компании като Samsung и печели над 10 милиона долара! С професията си на модел също печели цяло състояние. Омар има уникална къща в Дубай и притежава няколко бързи спортни коли. 

В момента семейството на Омар Боркан живее в Канада, където смятат да се установят трайно.

От категорията