Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 6 трика как да прикриете излишните килограми и да сте секси и стилна, с правилните дрехи се постига всичко (снимки)

6 трика как да прикриете излишните килограми и да сте секси и стилна, с правилните дрехи се постига всичко (снимки)

Не всички жени на планетата имат перфектна фигура. Всички сме различни и това е нормално. В допълнение към спорта и храненето, жените с наднормено тегло трябва да обърнат внимание на ежедневния си гардероб. В крайна сметка, някои неща могат да ни направят едновременно тънки и пълни и трябва да знаете това!

Дами с допълнителни килограми често обичат да носят торбести неща, те вярват, че това крие техните недостатъци, но уви,  грешат.

 Днес искаме да покажем няколко варианта на дрехи, които ще помогнат дори да изглеждате страхотно с дрехи, които дори не сте очаквали, че ще ви стоят добре. Това не означава, че заради правилното обличане трябва да забравите за обучението и балансираната диета, въобще. Красивите дрехи са стимул да станете още по-добри!

 

Предлагаме селекция от красиви и стилни визии за пълни дами

1. Рокля, която крие всички недостатъци.

2. Тази рокля е идеална за по-закръглени дами. Тя се фокусира върху бюста, скривайки проблемните бедра и корема. Струва си да се помни, че дрехите трябва да изберат просторни,  в никакъв случай не прекалено стегнати.

3. Стилен и модерен. Перфектен костюм за всеки ден.

4. Свободно нарязана раирана туника прави визията на кръста по-тясна.

5. Ако обичате да носите поли, тогава А-силует ще ви подхожда.

Намерихте ли нашите съвети за полезни?

 

От категорията