Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Хороскоп за седмицата от 13 до 19 май 2019: ако сте СТРЕЛЕЦ, ТЕЛЕЦ, ВЕЗНИ аспектите активират късмета ви!

Хороскоп за седмицата от 13 до 19 май 2019: ако сте СТРЕЛЕЦ, ТЕЛЕЦ, ВЕЗНИ аспектите активират късмета ви!

Ключът към успеха е способността да забележите върховете на звездите в ежедневието. Астролозите ще помогнат на всички знаци на зодиака да успеят в това.

Седмицата е благоприятна за създаване на силни връзки, парични операции, решаване на проблеми в домакинството и бюджетно планиране.

Но основният подарък на звездите е активирането на личните сили, на които можете да разчитате в трудни моменти.

Овен 

Представителите на Овен ге очаква неблагоприятен период в началото на седмицата, напълно зависим от влиянието на Марс. От понеделник до сряда планетата ще участва в отрицателни аспекти аспекти, а в четвъртък ще се премести в съзвездието Рак. Смяната на енергията ще накара много Овни да се чувстват несигурни, особено в общуването с другите. Може да има проблеми в отношенията с приятели, роднини, деца. Но седмицата е благоприятна за премахване на финансовите проблеми.

Телец

Аспектите на планети в съзвездието Телец показва, че представителите на този Знак ще имат всичките си козове в ръцете си. Подобна положителна астрологична картина е рядко явление и ще е разумно да се възползвате от този момент. Астролозите препоръчват повече време и внимание да се отделят на личностното израстване, да се мисли за това как да реализирате своите амбиции и мечти.

Близнаци

Близнаци ги очакват 4 дни положителни аспекти на Меркурий. Планетарните конфигурации предупреждават за необходимостта от забавяне на темпото. От 15 до 18 май астролозите съветват да се минимизират разходите, да се намали активността в сферата на бизнеса, да се ограничи анализът и планирането за следващите стъпки. Важно е да се идентифицират всички предишни грешки, за да се намери нов начин на развитие в живота.

Рак 

Представители на съзвездието Рак тази седмица ще трябва да се съобразяват с ограниченията, наложени от влиянието на планетите. Преходът на Марс на 16 май в техния Знак ще предизвика емоционален дискомфорт, възможни изблици на гняв. При всяко взаимодействие с хората бъдете внимателни и не налагайте мнението си. От 16 до 19 май е нежелателно да се противопоставяте на общите правила, околната среда и обичайната линия на поведение.

Лъв

За Лъв продължава изключително добро време за кариера и доходи, но въпреки това астролозите съветват да забавят дейността си и да добавят малко ред към живота. Объркването в делата ви, суетата не само ще отнемат сила, нерви и време, но също ще предизвикат нови проблеми. Във връзка с влиянието на ретроградния Юпитер, новите трудности могат да проникнат в живота, особено ако Лъв си позволят лекомислено поведение на 13, 15 и 18 май.

Дева 

Тази седмица Девите ще са склонни да гледат напред с предпазливост и скептицизъм, което е оправдано и дори полезно: на дневен ред има 4 дни с повишена активност на Меркурий. Въпреки това, най-впечатляващите представители на този Знак могат леко да преувеличат, като представят бъдещия си живот в по-тъмна светлина. И това е може би основният фактор, който пречи на успеха. Тя може да бъде елиминирана чрез позитивни нагласи за късмет и щастие.

Везни

През първата половина на седмицата Везни ще трябва да демонстрират решителност и последователност, да слушат интуицията. В сряда, 15 май, Венера ще се премести от Овен към Телец, което ще формира много щастлива ситуация по отношение на романтични перспективи и подобряване на качеството на живот. Но промяната на атмосферата към по-романтична и спокойна ще успее не по-рано от уикенда. В събота и неделя, Везни ще бъдат на подходящо място или в правилната компания за това.

Скорпион

Скорпионите вероятно ще се сблъскат с непредвидени разходи. Заеми, данъци, лихви, сметки – всичко това ще има ефект в началото на седмицата, но ръстът на доходите все още е под въпрос. Има и добри новини: отношенията с партньора и членовете на семейството ще се развиват успешно. Единственото нещо, за което астролозите предупреждават: Юпитер е ретрограден, необходимо е внимание в думите и преднамереност в действията. Двойната внимателност ще заобиколи препятствията.

Стрелец 

Възможни са положителни промени в личния ви живот, кариера и взаимоотношения на 13 и 15 май. Аспектите на ретро-Юпитер на тези дати активират късмета, което означава, че представителите на Стрелец могат да разчитат на по-удобни и изгодни условия в интересуващите ги области. В други дни, особено на 18 май, астролозите съветват да се откажат от всичко, което ги заплашва с енергийно изтощение. 

Козирог

Астролозите съветват Козирог да бъде по-внимателен и да се подготви за неочакваното: един от дните на тази седмица можете да научите някои важни новини. В сложни и объркващи ситуации е важно да се действа по познат модел или да се мисли за алтернативни начини за решаване на проблеми. Важно е семейните  да се държат правилно във взаимоотношенията с близките. В противен случай, можете да развалите не само връзката, но и вашата репутация в семейството.

Водолей

Представителите на Водолея ги очакват приятни изненади под формата на разрешаване на объркващата ситуация или подкрепата на любим човек. Що се отнася до финансовия и личния живот, дипломацията и финият подход ще бъдат успешна стратегия. Започването на седмицата е най-добре с прости рутинни задачи и от средата, за да преминем към по-активни дейности. Особено внимание трябва да обърнете на себе си: възможно е постигането на успех да изисква добра физическа и емоционална форма.

Риба

Все още е твърде рано да се говори за успех в кариерата, но Риби ще могат да подобрят личния си живот или да променят положително престижа си в работата благодарение на увеличената подкрепа на Венера от 15 до 19 май. Седмицата обещава да бъде успешна, ако успеете да вземете предвид обективните ограничения и предварително да се настроите положително. Особен успех очаква Риби в творчеството, в отглеждането на деца, в романтичните взаимоотношения.

От категорията